Dé partner voor een duurzame groene buitenruimte

Aanleg grindpad

Een grindpad aanleggen? Groen, grond en infrabedrijf Allgroen bv neemt het werk voor aanleggen grindpad met veel plezier uit handen. Onze professionele stratenmakers hebben jarenlange ervaring in de openbare én particuliere ruimte met het aanleggen van straatwerk. Van het aanleggen van duidelijke grindpaden, tot volledige plantsoenen, binnenplaatsen, woonwijken, schoolpleinen en parkeervakken.

Wenst u gebruik te maken van onze service omtrent het aanleggen van grindpaden? Allgroen bv biedt u een hoogwaardig resultaat, duidelijke werkomschrijvingen en aantrekkelijk tarief. Vul ons formulier in om meteen een prijs op te vragen. Wij sturen u dan binnen 7 werkdagen een prijs op maat.

Aanleggen grindpad

Uw partner in in groen, grond en infra!

  • Flexibele dienstverlening

  • Actief in Zuid-Holland (+/- 50km rondom Dordrecht)

  • Professioneel resultaat

  • Aantrekkelijk tarief

  • Binnen 7 dagen een offerte op maat

Groot- en kleinschalig straatwerk

Allgroen bv is uw partner voor aanleg en renovatie. We zijn als organisatie ISO-9001 en VCA-gecertificeerd. En zijn daarmee uitstekend in staat om een professioneel resultaat aan te bieden. Zowel voor particuliere opdrachtgevers als zakelijke klanten. Al 38 jaar voeren wij projecten uit voor gemeentes, aannemers, ingenieursbureaus, bedrijven, scholen en industriële bedrijven. Van grootschalige projecten, als kleinschalige projecten is Allgroen bv graag uw partner in heel Zuid-Holland!

Straatwerk omvat mogelijkheden voor halfverharding en bestrating. Voor halfverharding zoals (grind, dolomiet, granulaat, gras) of verharding (natuursteen, gebakken klinkers, sierbestrating) helpen wij u graag verder. Onze stratenmakers helpen u bij het uitdenken van een goede combinatie materialen, legverbanden en verdere inrichting van uw terrein. Kijk voor meer informatie over deze dienst eens op onze website.

Onze huidige projecten

Allgroen B.V. is voert dagelijks werkzaamheden uit voor verschillende opdrachtgevers in de regio! In ons onderstaande portfolio leest u meer over de huidige werkzaamheden en bijzondere projecten.

Informatie over grindpad laten aanleggen

Voor aanleggen grindpad, bent u bij Allgroen bv aan het juiste adres. Onze vakbekwame stratenmakers staan doordeweeks met veel plezier voor u klaar om uw grindpad aan te leggen. Naast grindpaden realiseren we ook volledige terrassen, pleinen, parkeervakken, opritten, schoolpleinen, woonwijken en plantsoenen.

Kom voor een prijs op maat voor uw grindpad met ons in contact via de website van Allgroen bv. En vul ons online formulier in. U ontvangt dan binnen 7 werkdagen een duidelijke offerte via de e-mail.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Groen

Het aanleggen en onderhouden van zowel grootschalig als kleinschalig is een van de belangrijkste bezigheid van Allgroen B.V.

Grond

Van het ontgraven of transporteren van grond tot aan het bestraten van complete wegen.

Infra

Heeft u een project in de civiele techniek, cultuurtechniek en/ of groot groenvoorziening? Allgroen B.V. verzorgt de gehele aanleg en renovatie van uw project.

Machineverhuur

Vrachtwagens, shovels, graafmachines, tractors, transportmiddelen en machines t.b.v. grondverzet, boomverzorging en aanleg-, en onderhoudswerkzaamheden.