Tuinhuizen

Het verschil tussen een tuinhuis en een overkapping is dat een tuinhuis een volledig gebouw is met vier wanden en een dak en deze kan worden afgesloten.

Voordelen tuinhuis

Een tuinhuis is een veelzijdige toevoeging aan uw tuin. We zullen verschillende voordelen voor u op een rijtje zetten:

  1. (Extra) Opslagruimte. Als u geen schuur heeft, of juist extra opslagruimte wil creeën, dan kunt u een tuinhuis laten plaatsen. De opslagruimte kan bijvoorbeeld worden gebruikt voor het opbergen van tuingereedschap, tuinmeubelen of andere seizoensgebonden producten.
  2. Werkplaats. Houdt u van klussen? Dan is het tuinhuis de geschikte plek voor een werkplaats. Maak van uw tuinhuis een fijne plek die creativiteit uitstraalt. Een extra voordeel: Alle troep en stof die bij het klussen komt kijken, blijft buiten uw eigen huis.
  3. Verblijf voor gasten. Omdat het tuinhuis een afgesloten en aparte ruimte is, kunt u deze inzetten als extra slaapruimte voor gasten! Zo hebben zij hun eigen plek en houdt u uw privacy.
  4. Hobbyruimte. Is uw hobby muziek maken? Of juist gamen? Maak van het tuinhuis uw eigen plek waar u zich heerlijk kunt terugtrekken om uw hobby uit te oefenen.

101 mogelijkheden

De mogelijkheden zijn eindeloos. U kunt uw tuinhuis geheel naar eigen wens laten bouwen en indelen. Vergroot uw woon- of recreatieplezier door het laten plaatsen van een tuinhuis door Allgroen.

tuinhuis laten plaatsen
glazen tuinhuis

VRAAG EEN VRIJBLIJVENDE OFFERTE AAN

Wilt u een project of dienst laten uitvoeren? Neem dan contact met ons op.
Zo weet u precies waar u aan toe bent.