WAGENPARK

Wij hebben een modern en uitgebreid wagenpark. Hieronder vallen shovels, graafmachines, tractors en machines t.b.v. grondverzet, boomverzorging en aanleg-, en onderhoudswerkzaamheden. Tevens hebben wij milieuvriendelijke hete lucht onkruidverdelgers in beheer.

Vraag naar de mogelijkheden! Zoals u ziet hebben wij een uitgebreid machinepark en kunnen veel verschillende projecten voor u uit handen nemen.

Informatie

Sikkelstraat 28
3319 LJ Dordrecht

BTW: NL.00.55.83.846.B.01

Telefoon: 078 6162837
Email: info@allgroenbv.nl
Volg ons! LinkedIn, Facebook & Pinterest

Machines bekijken

Bekijk per categorie welke machines wij kunnen inzetten bij onze projecten.

Duurzame onkruidbestrijding

Onkruidbestrijding

Professioneel advies

Zoals eerder benoemd kunt u van ons voorafgaand vrijblijvend advies ontvangen. We helpen u graag goed op weg.

Er zijn verschillende specialisten binnen onze organisatie die u kunnen helpen bij het project wat u gaat ondernemen. Denk aan speciaal opgeleide hoveniers, maar ook boom verzorgers en chauffeurs. Vanzelfsprekend is geen project ons te gek! Allgroen B.V. staat voor u klaar als het gaat om kleine, grote en complexe uitdagingen.

Milieuvriendelijke bestrijdingsmethodes

Vandaag de dag is iedereen bezig met duurzaamheid en milieuvriendelijkheid. Ook wij van Allgroen B.V. houden graag rekening met het bovenstaande bij het aannemen en uitvoeren van het werk. Samengevat doen wij er alles aan om aan de laats gestelde kwaliteitseisen te voldoen. Dankzij onze VCA, ISO 9001 en CO2-Prestatieladder certificeringen kunnen we u het bovenstaande garanderen!

De volgende machines vind u terug in ons wagenpark: Borstelmachine, de Heatweed, Weadheather en onkruidborstel aan de graafmachine.

Ontdek al onze diensten