Groenvoorziening

De groenvoorziening wensen van de opdrachtgever, praktische zaken en wet- en regelgeving worden in het advies-, ontwerp- en uitvoeringsstadium centraal gesteld. Wij volgen de ontwikkelingen in de groensector op de voet. Allgroen bv speelt in op de behoefte van de opdrachtgever door het aanbieden van een breed pakket aan diensten met betrekking tot inrichting, onderhoud en renovatie van alle type buitenruimten. Zo bent u al snel verzekerd van een hoogstaande kwaliteit!

Uitgelicht: Groenonderhoud in het najaar

Het najaar is dé tijd om uw tuin klaar te stomen voor de koude dagen. Wist u dat het najaar ook de perfecte tijd is om nieuwe beplanting te planten? Dit komt omdat de grond nog vrij warm is en daardoor heeft de plant iets meer tijd om sterker te worden voordat de strenge winter begint. Dit heeft een sterke start in het voorjaar als gevolg! Bij Allgroen zijn er verschillende onderhoudsmogelijkheden voor het najaar.

Lees meer over onderhoud in het najaar of doe direct een aanvraag.

Onderhoud openbare ruimte

Onderhoud vindt plaats op grond van contracten en/ of bestekken. Zowel beeldbestekken (gegarandeerde beeldkwaliteit het jaar rond) als frequentie- en prestatiebestekken zijn de basis van de uit te voeren werkzaamheden. De kwaliteit van met name het beeldbestek wordt door een projectmatige aanpak gewaarborgd. Bij specialistische opdrachten of speciale wensen denkt Allgroen B.V. actief mee met de opdrachtgever en betrekt zo nodig experts bij de werkvoorbereiding of uitvoering.

Bij onderhoud aan openbare ruimte kunt u denken aan de volgende werkzaamheden:

Onderhoud watergangen

Het onderhoud van watergangen is belangrijk! Zo blijven de waterwegen stromen en slibben ze niet dicht. We maaien de watergangen en weteringen met de maaiboot en klepelmaaier. Ook zorgen we ervoor dat het kroos het water niet kan afsluiten van licht en zuurstof.

Maaiwerk

Naast maaiwerk langs watergangen, zijn we ook actief met het maaien van graslanden, gazons en sportvelden.

Duurzame onkruidbestrijding

Om planten te beschermen tegen (invasieve) onkruiden en plagen, is het belangrijk om op een duurzame wijze het onkruid te bestrijden. Wij gebruiken verschillende duurzame methoden als heet water en hete lucht om onkruid te bestrijden. Lees hier meer over duurzame onkruidbestrijding. 

Boomverzorging

Als bomen niet goed worden verzorgd, kunnen ze een gevaar vormen voor de omgeving. Denk aan dode takken die makkelijk breken en naar beneden kunnen vallen. Onze gekwalificeerde European Tree Workers zijn gespecialiseerd in het verzorgen en onderhouden van bomen. Lees hier meer over boomverzorging. 

onderhoud openbare ruimte
onderhoud openbare ruimte

Aanleg en herinrichting openbare ruimte

Allgroen kan alles ten behoeve van aanleg en herinrichting van groene ruimten voor u verzorgen. Denk hierbij aan de aanleg van plantvakken, verharding, waterpartijen en constructies als bruggen, damwanden en speelvoorzieningen.

Allgroen B.V. presenteert zich als een professionele en hoogstaande partner met een breed karakter op al de aspecten van uw buitenruimten.

Binnen de aanleg en herinrichting van de openbare ruimte vallen de onderstaande werkzaamheden.

Plantwerk

Het aanleggen van nieuw plantwerk doen we samen met onze gediplomeerde hoveniers. Goed om te benoemen is dat alle hoveniers hun Vca-certificaat behaald hebben. Dit betekend dat zij veilig aan het werk gaan tijdens het planten en rekening houden met de omgeving.

Aanleg halfverharding

We kunnen tuin- en wandelpaden aanleggen met (waterdoorlatende) verharding. Denk bijvoorbeeld aan paden met houtsnippers, grint maar ook met zand en schelpen. De mogelijkheden qua straatwerk zijn vrij uitgebreid. Lees hier meer over straatwerk door Allgroen B.V.

aanleg openbare ruimte
herinrichting openbare ruimte

Totaalprojecten

Van detail- tot totaalprojecten. Wij kunnen u van A tot Z helpen bij uw project! Goed om te benoemen is dat we een uitgebreid machinepark hebben die ons bij vrijwel alle werkzaamheden kunnen helpen. Of het nu het aanleggen van een speelpark is, of de renovatie van een groot stadspark. Bij ons bent u aan het juiste adres.

totaalproject openbare ruimte
totaalproject openbare ruimte

VRAAG EEN VRIJBLIJVENDE OFFERTE AAN

Wilt u een project of dienst laten uitvoeren? Neem dan contact met ons op.
Zo weet u precies waar u aan toe bent.