Groenvoorziening 

De wensen van de opdrachtgever, praktische zaken en wet- en regelgeving worden in het advies-, ontwerp- en uitvoeringsstadium centraal gesteld. Wij volgen de ontwikkelingen in de groensector op de voet. Allgroen bv speelt in op de behoefte van de opdrachtgever door het aanbieden van een breed pakket aan diensten met betrekking tot inrichting, onderhoud en renovatie van alle type buitenruimten. Zo bent u al snel verzekerd van een hoogstaande kwaliteit!

Aanleg en renovatie

Allgroen kan alles ten behoeve van aanleg en renovatie van groenbestekken voor u verzorgen. Denk hierbij aan de aanleg van verhardingen, waterpartijen en constructies als bruggen, damwanden en speelvoorzieningen.

Allgroen bv presenteert zich als een professionele en hoogstaande partner met een breed karakter op al de aspecten van uw buitenruimten.

Groenonderhoud

Onderhoud vindt plaats op grond van contracten en/ of bestekken. Zowel beeldbestekken (gegarandeerde beeldkwaliteit het jaar rond) als frequentie- en prestatiebestekken zijn de basis van de uit te voeren werkzaamheden.

De kwaliteit van met name het beeldbestek wordt door een projectmatige aanpak gewaarborgd. Bij specialistische opdrachten of speciale wensen denkt Allgroen bv actief mee met de opdrachtgever en betrekt zo nodig experts bij de werkvoorbereiding of uitvoering.

Kies voor Allgroen bv!

Meer info & prijzen
Andere groendiensten

Navigeer door naar één van onze andere groendiensten:

Groenvoorziening
Terug naar groen
Groenvoorziening
Boomverzorging
Groenvoorziening
Tuinaanleg
Groenvoorziening
Speelvoorziening
Geïnteresseerd? Vraag een vrijblijvende offerte aan
Info & Prijzen