Onkruidbestrijding2021-12-24T14:08:33+01:00

Onkruidbestrijding

Allgroen bv draagt zorg voor het onkruidvrij houden van de openbare of publieke ruimte. Daarvoor investeren wij in milieuvriendelijke én duurzame machines. Ontdek bijvoorbeeld onze hete lucht machines, onze borstelmachine of de nieuwste heetwatermachine. Door onze verschillende bestrijdingsmethodes kunnen wij inspelen op elke vorm van onkruidbestrijding.

Speciaal tegen invasieve onkruidsoorten zoals De Japanse Duizendknoop, Springbalsemien, Reuzenberenklauw en waternavel. Door middel van een uniek softwarepakket kunnen wij de locaties in kaart brengen, de maatregelen verantwoorden en de voortgang rapporteren. Allgroen bv ontzorgt u zo in elke vorm van onkruidbestrijding.

Methode 1: Info & Prijzen

Methode 1: Heetwatermachine mét softwaresysteem

Dankzij het invasieve soorten reductie programma (ISRP), krijgen onze vakmensen direct toegang tot wetenschappelijke methoden per plantsoort. Op deze manier beheersen wij de invasieve soorten én ontvangen we een effectief behandelplan om de onkruidsoorten onder controle te houden. Het mooie en innoverende van dit systeem is dat de software een uniek maatregelpakket voorschrijft gericht om de specifieke situatie die d.m.v. de inventarisatie in kaart is gebracht. Het systeem geeft ons een plan met de bestrijdingsstrategie en de daarbij bijbehorende planning. Dat maakt deze manier van bestrijden niet alleen zeer uniek, maar ook efficiënt.

Deze vorm van uitroeiing is zeer vooruitstrevend en nog niet eerder toegepast in de omgeving van Zuid-Holland.

Methode 2: Hete lucht machines

Naast de bovenstaande heetwatermachine heeft Allgroen bv ook weedheaters die het onkruid letterlijk wegbranden. Deze machines zijn zeer geschikt voor gebruik op moeilijk bereikbare locaties en kwetsbare verharding. De luchttemperatuur verhoogt zichzelf tot maar liefst 300 graden Celsius.

Door inzet van de milieuvriendelijke onkruidmachines van Allgroen bv maken wij het mogelijk om de meeste vormen van onkruid onder controle te krijgen.

Methode 2: Info & Prijzen
Methode 3: Info & Prijzen

Methode 3: Chemisch bestrijden + uitgraven

Allgroen bv biedt u ook graag kortere en minder intensieve manieren aan voor bestrijding van invasieve onkruidsoorten. Eén daarvan is het chemisch behandelen van onkruidsoorten in combinatie met het volledig uitgraven van de gewassen. Deze vorm van bestrijden is voornamelijk goed geschikt voor particulieren tuinen. Chemische bestrijding en uitgraven zijn ook afzonderlijk van elkaar te gebruiken als methode. Dit is allemaal afhankelijk van uw situatie.

Meet weten over een combinatiemethode? Lees dan ons artikel: Elimineer de Japanse Duizendknoop voorgoed. Hierin wordt uitgebreid stilgestaan bij deze vorm van bestrijden.

Kies voor Allgroen bv!

Meer info & prijzen
Achtergrond informatie

Navigeer door naar één van onze blog artikelen om meer te weten komen over onkruid:

Geïnteresseerd? Vraag een vrijblijvende offerte aan
Info & Prijzen
Go to Top