Dé partner voor een duurzame groene buitenruimte

Gemakkelijk onkruid verwijderen

Zoekt u naar eenvoudige manieren om uw onkruid te verwijderen? Allgroen bv heeft onlangs een nieuwe machine met wetenschappelijk softwareprogramma in beheer genomen. Hiermee bestrijden wij ongewenst onkruid effectief. Juist bij invasieve onkruidsoorten zoals De Japanse Duizendknoop, de Reuzenberenklauw, Springbalsemien en Waternavel biedt deze methode veel uitkomst. U kunt daarmee namelijk grip houden op de situatie door het probleem in toom te houden. 

Soms zijn de onkruidsoorten zo krachtig, dat zelfs chemisch bestrijden niet meer werkt. Wat doet u dan? Dan schakelt u Allgroen bv in. Wij scannen uw plant en ontvangen een behandelplan om de onkruidsoort op die specifieke locatie te beheersen. Wij passen daarbij verschillende technieken toe. Van bestrijden met heetwater, wegbranden, ontgraven tot aan het inspuiten van de stengels.

Uiteraard worden sommige technieken op basis van het behandelplan met elkaar gecombineerd. Bent u benieuwd naar onze mogelijkheden? Laat uw gegevens achter en wij komen met u in contact.

Gemakkelijk onkruid verwijderen

Uw partner in in groen, grond en infra!

  • Flexibele dienstverlening

  • Actief in Zuid-Holland (+/- 50km rondom Dordrecht)

  • Professioneel resultaat

  • Aantrekkelijk tarief

  • Binnen 7 dagen een offerte op maat

Waarom kiezen voor een nieuwe techniek?

Bovenstaande methode is zeer nieuw en is bijvoorbeeld nog niet eerder toegepast in omgeving van Zuid-Holland. Er zijn nog weinig aanbieders die de methode in gebruik nemen. Als grondeigenaar kunt u met de uiteindelijke rapportage aantonen dat u zich duurzaam inzet om de invasieve soorten te bestrijden. Iets wat elke grondeigenaar volgens de wet verplicht is! En biedt vooral veel uitkomst voor gemeentes, bedrijven en woningbouwverenigingen.

Wanneer u geïnteresseerd bent in deze methode en uw bedrijf of gemeente is niet gevestigd in Zuid-Holland, bekijken we toch graag samen met u naar de mogelijkheden. Aarzel niet en kom daarom met ons in contact om tot een goede oplossing te komen tegen de invasieve onkruidsoorten.

Gemakkelijk onkruid verwijderen: prijs op maat

Indien gewenst maken wij een vrijblijvende offerte op maat wanneer u op zoek bent naar gemakkelijk onkruid verwijderen. U vult de gewenste methode in, vult uw contactgegevens in geeft indien mogelijk aanvullende informatie af. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op en doen u een passend voorstel!

Onze huidige projecten

Allgroen B.V. is voert dagelijks werkzaamheden uit voor verschillende opdrachtgevers in de regio! In ons onderstaande portfolio leest u meer over de huidige werkzaamheden en bijzondere projecten.

Snel onkruidvrij!

Laat onkruid bestrijden Allgroen B.V! Als u uw gegevens achterlaat via het onderstaande formulier, nemen we binnen 7 dagen contact met u op om een afspraak te maken. Volg ook onze LinkedIn om op de hoogte te blijven van onze actuele projecten. We hopen snel met u in contact te komen!

Groen

Het aanleggen en onderhouden van zowel grootschalig als kleinschalig is een van de belangrijkste bezigheid van Allgroen B.V.

Grond

Van het ontgraven of transporteren van grond tot aan het bestraten van complete wegen.

Infra

Heeft u een project in de civiele techniek, cultuurtechniek en/ of groot groenvoorziening? Allgroen B.V. verzorgt de gehele aanleg en renovatie van uw project.

Machineverhuur

Vrachtwagens, shovels, graafmachines, tractors, transportmiddelen en machines t.b.v. grondverzet, boomverzorging en aanleg-, en onderhoudswerkzaamheden.