Dé partner voor een duurzame groene buitenruimte

Watercrassula verwijderen

Gaat u een watercrassula verwijderen? Kies voor een samenwerking met een professionele speler op het gebied van onkruidbestrijding. Allgroen bv heeft zeer specialistisch personeel in dienst die u veel werk besparen. Dankzij ons eigen machinepark met gekeurde machines en gereedschappen zijn wij in staat om het werk zeer efficiënt uit te voeren.

We hoeven daarvoor dus geen andere partij in te schakelen.

Merkt u dat het probleem zich snel verspreid? Kom dan in contact met Allgroen bv. Dankzij een goede planning springen wij ook bij noodsituaties altijd snel in. Wij bieden u zeer flexibele dienstverlening, een expertise van meer dan 39 jaar, aantrekkelijk materieel en een veilige dienstverlening.

Wilt u vooraf inzicht in de prijsvoering voor het verwijderen van watercrassula? Vul dan ons onkruidbestrijdingsformulier in. Wij doen u graag een passend voorstel.

Watercrassula verwijderen

Uw partner in in groen, grond en infra!

  • Flexibele dienstverlening

  • Actief in Zuid-Holland (+/- 50km rondom Dordrecht)

  • Professioneel resultaat

  • Aantrekkelijk tarief

  • Binnen 7 dagen een offerte op maat

Invasieve onkruidsoorten tegenwerken

Invasieve onkruidsoorten zijn onkruidsoorten die snel terrein winnen op de Nederlandse bodem. Vaak hebben ze geen natuurlijke vijanden en verspreiden ze zich razendsnel via water, lucht of menselijk handelen. Ze zijn zeer lastig te bestrijden. Soms zelfs zo lastig, dat ook chemisch behandelen niet meer werkt. De watercrassula is één van een invasieve onkruidsoorten die moeilijk te verwijderen is. Echter kunt u de soort wel aanzienlijk terugdringen en daarmee onder controle houden.

Allgroen bv biedt u 4 methodes aan om de watercrassula effectief terug te dringen. De eerste methode; onze heet water machine met wetenschappelijk ISRP-programma, is de beste optie voor het bestrijden van invasieve onkruidsoorten. Het ISRP-programma geeft ons namelijk een uniek behandelplan voor uw plant op basis van de nieuwste wetenschappelijke onderzoeken. De heet water machine doodt vervolgens de plantdelen.

Andere methodes die wij aanbieden zijn: de plant doden met een hete lucht machinevolledig verwijderen of uitgraven of chemisch behandelen. Soms worden meerdere methodes gecombineerd om de onkruidplant te beheersen.

Onze huidige projecten

Allgroen B.V. is voert dagelijks werkzaamheden uit voor verschillende opdrachtgevers in de regio! In ons onderstaande portfolio leest u meer over de huidige werkzaamheden en bijzondere projecten.

Watercrassula nu bestrijden

Onze specialistische werknemers gaan hard aan de slag om de watercrassula tegen te gaan! Zoals besproken doen we dit door gebruik te maken van duurzame onkruidbestrijdingsmiddelen.

Via het onderstaande formulier laat u snel uw gegevens achter. Wij kunnen vervolgens contact met u opnemen om de mogelijkheden te bespreken.

Groen

Het aanleggen en onderhouden van zowel grootschalig als kleinschalig is een van de belangrijkste bezigheid van Allgroen B.V.

Grond

Van het ontgraven of transporteren van grond tot aan het bestraten van complete wegen.

Infra

Heeft u een project in de civiele techniek, cultuurtechniek en/ of groot groenvoorziening? Allgroen B.V. verzorgt de gehele aanleg en renovatie van uw project.

Machineverhuur

Vrachtwagens, shovels, graafmachines, tractors, transportmiddelen en machines t.b.v. grondverzet, boomverzorging en aanleg-, en onderhoudswerkzaamheden.