Dé partner voor een duurzame groene buitenruimte

Japanse duizendknoop bestrijden

De Japanse duizendknoop bestrijden kan op verschillende manieren. Neem de hete lucht machine, borstelmachine of de nieuwste heetwatermachine. Alle methodes zijn milieuvriendelijk én duurzaam! Allgroen B.V. is specialist in groen en onkruidbestrijding.

We kunnen u in iedere situatie van passend advies voorzien, Ook als het gaat om de Japanse duizendknoop bestrijden. Vraag vandaag nog gratis meer informatie aan. We nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Allgroen B.V. vertelt u graag meer over de mogelijke bestrijdingsmethoden tegen invasieve onkruidsoorten. Onder deze type onkruidsoorten valt bijvoorbeeld de Japanse duizendknoop, de Reuzenberenklauw en de Springbalsemien. Door een methode te gebruiken die niet schadelijk is voor mens en milieu dragen we bij aan een duurzamere omgeving voor iedereen.  Allgroen B.V. ontzorgt u zo in elke vorm van onkruidbestrijding. Vanzelfsprekend doen we nog veel meer dat dat. Lees er alles over op onze website.

Japanse duizendknoop bestrijden

Uw partner in in groen, grond en infra!

  • Flexibele dienstverlening

  • Actief in Zuid-Holland (+/- 50km rondom Dordrecht)

  • Professioneel resultaat

  • Aantrekkelijk tarief

  • Binnen 7 dagen een offerte op maat

Hoe komt de Japanse Duizendknoop in mijn tuin?

Invasieve plantensoorten komen van oorsprong niet ui Nederland, maar uit Azië. De planten zijn meegekomen door menselijk handelen en hebben zich daardoor geworteld in ons land. Het probleem is alleen dat er in ons gebied geen natuurlijke bedreigingen zijn voor de Japanse Duizendknoop, waardoor de plant zich flink kan vermeerderen.

Allgroen B.V. uit Dordrecht

Al meer dan 35 jaar is Allgroen B.V. dé groenspecialist in Zuid-Holland. Van Dordrecht tot aan Schiedam! Dankzij ons uitgebreide machinepark kunnen wij grote- en kleine projecten uit handen nemen. Van bedrijfstuin aanleggen, tot groenonderhoud voor gemeenten particulieren. Wij zijn uw partner bij uitstek. Van A tot Z ontzorgd!

Onze huidige projecten

Allgroen B.V. is voert dagelijks werkzaamheden uit voor verschillende opdrachtgevers in de regio! In ons onderstaande portfolio leest u meer over de huidige werkzaamheden en bijzondere projecten.

Japanse duizendknoop bestrijden

Binnen 7 dagen ontvangt u meer informatie over wat we voor u kunnen betekenen. In ons blogbericht ‘Hardnekkig onkruid laten verwijderen’ kunt u meer lezen over onze werkwijze. We hopen snel met u in contact met komen! Bekijk ook eens onze LinkedIn pagina voor al onze huidige projecten.

Ontdek al onze diensten