Dé partner voor een duurzame groene buitenruimte

Onkruid langdurig verwijderen

Onkruid langdurig verwijderen? Houd onkruid buiten de deur in samenwerking met Allgroen bv. Bij het onkruidvrij houden van de openbare of particuliere ruimte, komen diverse werkzaamheden kijken. Zo kiezen sommige klanten voor een totale oplossing -waarbij we regelmatig bij u langskomen binnen een bepaalde periode en tijdens het groenonderhoud uw buitenruimte volledig onkruidvrij maken – terwijl anderen slechts kiezen voor een eenmalige oplossing.

Welke oplossing geschikt is in uw situatie hangt natuurlijk af van de hardnekkigheid van het onkruid. Er is namelijk een verschil tussen onschadelijke onkruidsoorten én invasieve onkruidsoorten die bijvoorbeeld uw hele tuin overwoekeren.

Om erachter te komen welke onkruidoplossing het beste bij u past, kijken we graag naar uw situatie om het onkruid langdurig te verwijderen.

Onkruid langdurig verwijderen

Uw partner in in groen, grond en infra!

  • Flexibele dienstverlening

  • Actief in Zuid-Holland (+/- 50km rondom Dordrecht)

  • Professioneel resultaat

  • Aantrekkelijk tarief

  • Binnen 7 dagen een offerte op maat

Laat onkruid verwijderen door een duurzame expert

Onkruid is soms zo sterk dat het uw hele buitenruimte overwoekerd. In sommige gevallen spreken we dan van ‘invasieve’ onkruidsoorten. We spreken dan van soorten zoals De Japanse DuizendknoopSpringbalsemienReuzenberenklauw en Waternavel. Deze soorten zijn zo sterk, dat het onmogelijk is om de onkruidsoort volledig uit uw tuin of buitenruimte te verwijderen. We zullen dan een plan opstellen om het onkruid te ‘beheersen’, zodat het niet meer heel de tuin of binnenplaats overneemt.

Allgroen bv biedt u diverse oplossingen aan (ook wanneer u kampt met een invasieve onkruidsoort) om het onkruid te beheersen. Kies bijvoorbeeld voor onze heetwatermachine mét softwaresysteem, onze hete lucht machines en het plaatselijk chemisch behandelen van onkruidsoorten in combinatie met het volledig uitgraven van de gewassen. Wanneer u om een persoonlijk advies vraagt, zullen wij één of meerdere methodes kiezen om het ongewenste onkruid onder controle te houden.

Onkruid langdurig verwijderen

Onkruid langdurig verwijderen kan in combinatie worden uitgevoerd met het verwijderen van groene alg (op straat- of stoeptegels) en/of het verwijderen van mossen. We kijken graag per situatie wat mogelijk is om uw buitenruimte te verzorgen. Kom voor een persoonlijk advies over onkruidbeheersing met ons in contact via de website.

Onze huidige projecten

Allgroen B.V. is voert dagelijks werkzaamheden uit voor verschillende opdrachtgevers in de regio! In ons onderstaande portfolio leest u meer over de huidige werkzaamheden en bijzondere projecten.

Langdurig verwijderen van onkruid

Onkruid op uw terrein? Verleden tijd dankzij de milieuvriendelijke en duurzame oplossingen van Allgroen B.V. Laat uw gegevens achter, en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op!

Ontdek al onze diensten