Dé partner voor een duurzame groene buitenruimte

Beste manier om onkruid te verdelgen

Zoekt u de beste manier om onkruid te verdelgen? Allgroen bv heeft niet één, maar vier oplossingen in huis om ongewenst onkruid effectief terug te dringen. Dankzij onze verschillende bestrijdingsmethodes spelen wij snel in op iedere vorm van onkruid. Naast de juiste machines en gereedschappen, beschikt ons personeel ook over de nodige kennis van onkruid en planten. Ze beschikken over de juiste diploma’s en vullen hun kennis zo nodig aan met aanvullende cursussen. Daardoor zijn wij als organisatie altijd op de hoogte van de nieuwste technieken.

Met onze heetwatermachine mét softwaresysteem, hete lucht onkruidverdelgers lost u een groot deel van het onkruidprobleem effectief op. Hiernaast doen wij ook onkruid uitgraven, eventueel in combinatie met chemisch bestrijden. Met onze onkruidmethodes merkt u langzamerhand dat het onkruidprobleem verminderd. Deze methodes werken gedeeltelijk ook tegen invasieve soorten. Kom daarom vandaag nog met ons in contact om met de strijd tegen het onkruid te beginnen.

Beste manier om onkruid te verdelgen

Uw partner in in groen, grond en infra!

  • Flexibele dienstverlening

  • Actief in Zuid-Holland (+/- 50km rondom Dordrecht)

  • Professioneel resultaat

  • Aantrekkelijk tarief

  • Binnen 7 dagen een offerte op maat

Ook om invasieve onkruidsoorten te beheersen

Veel van onze opdrachtgevers hebben een probleem met de hardnekkige onkruidsoorten zoals Waternavel, Springbalsemien, Watercrassula en De Japanse Duizendknoop. Daarvoor hebben wij nu een speciale machine in beheer genomen. De heetwatermachine met softwaresysteem geeft een uniek behandelplan af, waarmee we heel nauwkeurig uw onkruidplant kunnen bestrijden. U ontvangt een heldere rapportage waarin we de voortgang bijhouden. Zo voldoet u als grondeigenaar direct aan de Wet en kunt u aantonen dat u zich effectief inzet om invasieve soorten te bestrijden.

De heetwatermachine kan ook ingezet worden als hogedrukreiniger. Daarmee reinigen we het omliggende gebied na de werkzaamheden. Ook een uniek behandelplan ontvangen die gebaseerd is op de laatste wetenschappelijke technieken? Kom daarvoor met ons in contact zodat we snel met het probleem aan de slag kunnen.

Beste manier om onkruid te verdelgen

Allgroen B.V. vindt het belangrijk dat wij u naast onze groenwerkzaamheden ook op het gebied van grond en infra verder kunnen helpen. Daarvoor beschikken wij over het juiste materieel en de juiste vakmensen. Kom voor een opdracht in de omgeving van Zuid-Holland met ons in contact. U vraagt nu op zeer eenvoudige wijze een offerte op wanneer u op zoek bent naar de beste manier om onkruid te verdelgen.

Onze huidige projecten

Allgroen B.V. is voert dagelijks werkzaamheden uit voor verschillende opdrachtgevers in de regio! In ons onderstaande portfolio leest u meer over de huidige werkzaamheden en bijzondere projecten.

Uw onkruid laten verdelgen

Onkruid tegen gaan. Een moeilijk probleem waar veel mensen mee te maken krijgen. Allgroen B.V. heeft duurzame onkruidbestrijdingsmethoden die u hierbij kunnen helpen. Neem contact met ons op!

Groen

Het aanleggen en onderhouden van zowel grootschalig als kleinschalig is een van de belangrijkste bezigheid van Allgroen B.V.

Grond

Van het ontgraven of transporteren van grond tot aan het bestraten van complete wegen.

Infra

Heeft u een project in de civiele techniek, cultuurtechniek en/ of groot groenvoorziening? Allgroen B.V. verzorgt de gehele aanleg en renovatie van uw project.

Machineverhuur

Vrachtwagens, shovels, graafmachines, tractors, transportmiddelen en machines t.b.v. grondverzet, boomverzorging en aanleg-, en onderhoudswerkzaamheden.