Dé partner voor een duurzame groene buitenruimte

Hardnekkig onkruid bestrijden

Zoekt u manieren om hardnekkig onkruid te bestrijden? Allgroen bv heeft een nieuwe methode in beheer genomen die hardnekkige onkruidsoorten effectief kan terugdringen. Van de Japanse Duizendknoop tot Waternavel. Wij beheersen het onkruid voor u zodat u grip houdt op de situatie.

Hoe gaan we te werk? We gebruiken een speciale heet watermachine, die gecombineerd wordt meteen softwareprogramma.

Het ISRP-programma maakt door middel vaneen registratie de voortgang van de bestrijding inzichtelijk. Wij ontvangen zo een heel specifiek behandelplan om uw soort op uw specifieke locatie te bestrijden. Tussentijdse inventarisatie is nodig om de voortgang bij te houden en te rapporteren.

U als grondeigenaar ontvangt een rapportage zodat u kunt bewijzen dat u zich duurzaam inzet om de invasieve onkruidsoort(en) te bestrijden.

Hardnekkig onkruid bestrijden

Uw partner in in groen, grond en infra!

  • Flexibele dienstverlening

  • Actief in Zuid-Holland (+/- 50km rondom Dordrecht)

  • Professioneel resultaat

  • Aantrekkelijk tarief

  • Binnen 7 dagen een offerte op maat

Effectieve onkruidbestrijding

Deze methode is speciaal voor grondeigenaren ontwikkelt en toepasbaar! U voldoet zo aan de allerlaatste wetgevingen. Maar ook particulieren hebben baat bij een effectieve onkruidbestrijding.

Helemaal wanneer u te maken heeft met de volgende soorten: De Japanse Duizendknoop, de Reuzenberenklauw, Springbalsemien en Waternavel. Wij zijn al jaren bezig met ontwikkeling en innovatie om te kijken hoe we aan de vraag van onze klanten kunnen voldoen. Na een artikel te hebben gepubliceerd over De Japanse duizendknoop, kregen we veel vragen van mensen die te kampen hadden met deze hardnekkige onkruidsoort.

Hier opvolgend hebben we besloten om te investeren in deze nieuwe methode om ook een effectieve oplossing te bieden.

Allgroen bv staat graag voor u klaar om hardnekkig onkruid bestrijden. Ons werkgebied omvat grote delen van Zuid-Holland, maar komen met onze nieuwe methode ook bij u in andere provincies.

Kom dus met ons in contact als u te maken heeft met hardnekkig onkruid.

Hardnekkig onkruid laten bestrijden

Liever inzicht in onze prijzen voor hardnekkig onkruid bestrijden?

Wij doen u graag een voorstel op maat. Laat uw gegevens achter en wij bellen u zo spoedig mogelijk.

Onze huidige projecten

Allgroen B.V. is voert dagelijks werkzaamheden uit voor verschillende opdrachtgevers in de regio! In ons onderstaande portfolio leest u meer over de huidige werkzaamheden en bijzondere projecten.

Onkruid laten verwijderen

Allgroen B.V. staat voor u klaar als het gaat om duurzame methoden van onkruidbestrijding. Nummer één partner in Dordrecht en omstreken! Neem contact met ons op zodat we snel voor u aan de slag kunnen.

Groen

Het aanleggen en onderhouden van zowel grootschalig als kleinschalig is een van de belangrijkste bezigheid van Allgroen B.V.

Grond

Van het ontgraven of transporteren van grond tot aan het bestraten van complete wegen.

Infra

Heeft u een project in de civiele techniek, cultuurtechniek en/ of groot groenvoorziening? Allgroen B.V. verzorgt de gehele aanleg en renovatie van uw project.

Machineverhuur

Vrachtwagens, shovels, graafmachines, tractors, transportmiddelen en machines t.b.v. grondverzet, boomverzorging en aanleg-, en onderhoudswerkzaamheden.