Dé partner voor een duurzame groene buitenruimte

Reuzenberenklauw bestrijden

Reuzenberenklauw behoort nog altijd tot de invasieve onkruidsoorten die lastig te bestrijden zijn. De witte bloemetjes zijn ideaal voor insecten, maar de bestuiving van deze bloemen vergroot de kans op verspreiding van de planten door heel Nederland. Wat kunt u aan dit probleem doen als u ontdekt dat u te maken heeft met deze invasieve soort?

Reuzenberenklauw bestrijden doet u met de hulp van Allgroen bv. Wij hebben speciale onkruidmachines in beheer die de groei van de plant remmen en daarmee verspreiding terugdringen. Zo houdt u controle over het onkruidprobleem. Wilt u advies over onze onkruidbestrijdingsmethodes? Wij komen graag met u in contact om het probleem snel aan te pakken. Vul hiervoor ons online formulier in.

Reuzenberenklauw bestrijden

Uw partner in in groen, grond en infra!

  • Flexibele dienstverlening

  • Actief in Zuid-Holland (+/- 50km rondom Dordrecht)

  • Professioneel resultaat

  • Aantrekkelijk tarief

  • Binnen 7 dagen een offerte op maat

Uw partner voor een onkruidvrij terrein

Wij houden ons als organisatie al tientallen jaren bezig met onkruidbestrijding in de publieke ruimte en op privé terreinen. Hiervoor hebben wij door de jaren heen geïnvesteerd in nieuwe machines en technieken om het onkruid op verschillende plekken terug te dringen. Onze hete lucht machines branden het ongewenste onkruid letterlijk weg. Ook het uitgraven en het zeven van de grond behoort tot onze mogelijkheden, maar dit wordt vaker gedaan bij invasieve onkruidsoorten. De beste methode van invasieve onkruidsoorten zoals bijvoorbeeld de Reuzenberenklauw is onze heet water machine met speciaal ISRP-programma. Met het softwareprogramma, ontvangen we als uitvoerder een uniek behandelplan per invasieve onkruidplant, waarmee het beheersen dus vereenvoudigen.

Het kan ook voorkomen dat we in uw situatie een combinatie van verschillende methodes uitproberen, om de Reuzenberenklauw aanzienlijk terug te dringen. U houdt daarmee controle over het probleem.

Onze huidige projecten

Allgroen B.V. is voert dagelijks werkzaamheden uit voor verschillende opdrachtgevers in de regio! In ons onderstaande portfolio leest u meer over de huidige werkzaamheden en bijzondere projecten.

Allgroen B.V. bestrijdt de reuzenberenklauw!

Laat via het onderstaande formulier uw contactgegevens achter en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op. Het bestrijden van de reuzenberenklauw laat u natuurlijk aan een specialist over! Allgroen B.V. is niet alleen gespecialiseerd in onkruidbestrijding, maar ook in machineverhuur, groen, infra en grond.

Groen

Het aanleggen en onderhouden van zowel grootschalig als kleinschalig is een van de belangrijkste bezigheid van Allgroen B.V.

Grond

Van het ontgraven of transporteren van grond tot aan het bestraten van complete wegen.

Infra

Heeft u een project in de civiele techniek, cultuurtechniek en/ of groot groenvoorziening? Allgroen B.V. verzorgt de gehele aanleg en renovatie van uw project.

Machineverhuur

Vrachtwagens, shovels, graafmachines, tractors, transportmiddelen en machines t.b.v. grondverzet, boomverzorging en aanleg-, en onderhoudswerkzaamheden.