Dé partner voor een duurzame groene buitenruimte

Beste manier om onkruid te verwijderen

De beste manier om onkruid te verwijderen? Allgroen bv helpt opdrachtgevers met het veilig terugdringen van ongewenst onkruid. Ook voor het beheersen van invasieve onkruidsoorten kunt u bij ons aankloppen. Hiervoor hebben wij geïnvesteerd in een speciale machine, onze heetwatermachine met wetenschappelijk softwaresysteem. Hiermee bestrijden we De Japanse Duizendknoop, Waternavel, Springbalsemien en Watercrassula.

Ook onkruid effectief aanpakken in de publieke ruimte? Of gewoon bij u thuis? Het deskundige team van Allgroen bv staat voor u klaar. Kom met ons in contact voor de beste manier om onkruid te verwijderen in uw situatie.

Duizendknoop bestrijden

Uw partner in in groen, grond en infra!

  • Flexibele dienstverlening

  • Actief in Zuid-Holland (+/- 50km rondom Dordrecht)

  • Professioneel resultaat

  • Aantrekkelijk tarief

  • Binnen 7 dagen een offerte op maat

Onze bestrijdingsmethodes

We bieden vier bestrijdingsmethodes aan, aan onze klanten. Wanneer u onkruid heeft op kleinschalig gebied, komt één van onze hete luchtmachine goed van pas. Deze branden het ongewenste onkruid snel en eenvoudig weg. De machines zijn flexibel en goed te manoeuvreren in bijvoorbeeld brandgangen, paden en langs stoepranden. Wanneer u interesse heeft in onze hete lucht machine, ontvangt u bij een opdracht een vakkundige bestuurder. Deze medewerker beschikt over een VCA-diploma en weet goed hoe de machine bediend moet worden. Zo weet u zeker dat het onkruid op een zo veilig mogelijke manier wordt weggehaald.

Een andere methode die wij aanbieden is een heetwatermachine met softwaresysteem tegen invasieve soorten. Wij ontvangen daarmee en helder behandelplan en u ontvangt een nauwkeurige rapportage waarmee u kunt aantonen dat u zich inzet om invasieve soorten te bestrijden.

Liever uitgraven een kans geven? Wij hebben een eigen machine park met eigen materieel en graafmachines. En huren -indien nodig- zeer specialistische machines in zoals bijvoorbeeld een grondzeef. Uitgraven vindt in sommige gevallen plaats in combinatie met chemisch bestrijden. Daarbij worden de stengels van de onkruidplant plaatselijk ingespoten.

Beste manier om onkruid te verwijderen

Allgroen bv voorziet helpt u met het kiezen van de methode voor uw situatie. Kom hiervoor met ons in contact en ervaar zelf de beste manier om onkruid te verwijderen.

Onze huidige projecten

Allgroen B.V. is voert dagelijks werkzaamheden uit voor verschillende opdrachtgevers in de regio! In ons onderstaande portfolio leest u meer over de huidige werkzaamheden en bijzondere projecten.

Allgroen B.V. helpt graag!

Laat het onkruid uw terrein niet overnemen! Allgroen B.V. staat voor u klaar als het gaat om duurzame onkruidbestrijding.

Groen

Het aanleggen en onderhouden van zowel grootschalig als kleinschalig is een van de belangrijkste bezigheid van Allgroen B.V.

Grond

Van het ontgraven of transporteren van grond tot aan het bestraten van complete wegen.

Infra

Heeft u een project in de civiele techniek, cultuurtechniek en/ of groot groenvoorziening? Allgroen B.V. verzorgt de gehele aanleg en renovatie van uw project.

Machineverhuur

Vrachtwagens, shovels, graafmachines, tractors, transportmiddelen en machines t.b.v. grondverzet, boomverzorging en aanleg-, en onderhoudswerkzaamheden.