Dé partner voor een duurzame groene buitenruimte

Heet water onkruidbestrijding

Bent u op zoek naar mogelijkheden voor heet water onkruidbestrijding? Allgroen bv biedt grondeigenaren –waaronder particulieren- diverse methodes aan om onkruidsoorten te beheersen en terug te dringen. We focussen ons expliciet op de invasieve onkruidsoorten. Soorten die ieder seizoen terug keren en onoverwinnelijk lijken. Denk aan De Japanse Duizendknoop, de Reuzenberenklauw, Springbalsemien en waternavel. Gemeentes hebben veel moeite met het terugdringen van deze soorten. Ook trekken veel particulieren bij ons aan de bel voor hulp met hun overwoekerend probleem.

Wilt u een effectieve oplossing tegen hardnekkig onkruid? Allgroen bv introduceert een nieuwe methode van bestrijding van invasieve soorten. We maken gebruik van onze heet water onkruidbestrijdingsmachine, met aansluitend wetenschappelijk softwareprogramma, die een uniek behandelplan voorschrijft ter bestrijding van uw onkruidplant. Ontdek de mogelijkheden van onze manier van onkruidbestrijding en geef uw opdracht aan ons door via de website.

Mos op tegels verwijderen

Uw partner in in groen, grond en infra!

  • Flexibele dienstverlening

  • Actief in Zuid-Holland (+/- 50km rondom Dordrecht)

  • Professioneel resultaat

  • Aantrekkelijk tarief

  • Binnen 7 dagen een offerte op maat

Waarom onkruid bestrijden?

Overwoekerende invasieve onkruidsoorten leveren veel overlast op. Zo houden ze de groei van naast gelegen planten tegen en groeien ze soms door tot 2 meter hoogte. De wortels van sommige planten zijn zelfs zo sterk dat ze door leidingen en rioleringsbuizen groeien. Straatwerk wordt omhoog gedrukt of vertoond ernstige breuken. Bestrijding van deze invasieve soorten is dus gewenst. Helaas is dat nog niet zo eenvoudig als het lijkt. Veel methodes dringen de plant wel terug, maar roeien deze niet volledig uit.

Een uniek behandelplan per onkruidsoort

Afhankelijk van de onkruidsoort moet er goed gekeken worden naar een goede behandelmethode. Ons wetenschappelijk softwareprogramma biedt uitkomst. Een behandelplan wordt berekend op basis van de standplaats en omvang van de plant. U ontvangt als grondeigenaar van Allgroen bv een rapportage waarmee u kunt aantonen dat u zich effectief inzet voor het bestrijden van invasieve planten. Iets wat elke grondeigenaar voor de wet verplicht is! Zo is de plant te beheersen en ook terug te dringen.

Onze huidige projecten

Allgroen B.V. is voert dagelijks werkzaamheden uit voor verschillende opdrachtgevers in de regio! In ons onderstaande portfolio leest u meer over de huidige werkzaamheden en bijzondere projecten.

Heet water onkruidbestrijding

Wacht niet te lang en kies voor onze methode om hardnekkig onkruid uit uw tuinen of uit de openbare ruimte terug te dringen. Onze medewerkers komen graag bij u langs. Ons werkgebied bestaat uit een groot deel van de provincie Zuid-Holland, maar voor onkruidbestrijding maken we graag een uitzondering. Aarzel dus niet en wacht niet te lang met in contact komen.

Groen

Het aanleggen en onderhouden van zowel grootschalig als kleinschalig is een van de belangrijkste bezigheid van Allgroen B.V.

Grond

Van het ontgraven of transporteren van grond tot aan het bestraten van complete wegen.

Infra

Heeft u een project in de civiele techniek, cultuurtechniek en/ of groot groenvoorziening? Allgroen B.V. verzorgt de gehele aanleg en renovatie van uw project.

Machineverhuur

Vrachtwagens, shovels, graafmachines, tractors, transportmiddelen en machines t.b.v. grondverzet, boomverzorging en aanleg-, en onderhoudswerkzaamheden.