Dé partner voor een duurzame groene buitenruimte

Onkruid verwijderen professioneel

Onderzoek aan het doen voor onkruid verwijderen professioneel? Allgroen bv is een deskundige partij op het gebied van groen, grond en infra. En neemt veel onkruid werk voor u uit handen. Wij beschikken over vakbekwaam personeel, waaronder hoveniers, boomverzorgers, stratenmakers, chauffeurs en meer. En investeren ieder jaar in nieuw materieel om aan de vraag van onze klanten te voldoen. Zo ook met onkruidbestrijding. Wist u dat wij speciale machines hebben om onkruid effectief terug te dringen?

Zorg dat ongewenst onkruid geen kans meer maakt op uw terrein! Of dat nu in de openbare ruimte is of op uw privéterrein. Het team van Allgroen bv komt graag bij u langs. Neem vandaag nog contact op over de mogelijkheden en ontvang direct een offerte op maat. Dat is de goede service van ons veelzijdige bedrijf.

Onkruid verwijderen professioneel

Uw partner in in groen, grond en infra!

  • Flexibele dienstverlening

  • Actief in Zuid-Holland (+/- 50km rondom Dordrecht)

  • Professioneel resultaat

  • Aantrekkelijk tarief

  • Binnen 7 dagen een offerte op maat

Verplichte grondonderhoud

Wist u dat u als grondeigenaar verplicht bent volgens de Nederlandse Wetgeving, om u effectief in te zetten voor het bestrijden van invasieve soorten? Denk hierbij bijvoorbeeld aan Waternavel, Springbalsemien, de Reuzenberenklauw of De Japanse Duizendknoop. Natuurlijk is dat een onwijs lastige opgave. Sommige onkruidsoorten groeien meer dan 2 meter hoog en richten tussentijds veel schade aan. Leidingen, riolering, grondwerk, straatwerk en gebouwen zijn niet veilig tegen de wortels van bijvoorbeeld De Japanse Duizendknoop.

Heeft u vastgesteld dat u te maken heeft met zo’n sterke invasieve soort? Schakel ons dan direct in. Wij hebben een speciaal heet water machine in beheer, die gebruik maakt van een wetenschappelijk softwaresysteem. Door uw plant ‘te scannen’ ontvangen we een uniek behandelplan die geldig is voor de groeifase van uw plant op die specifieke locatie. Het kan voorkomen dat dezelfde onkruidsoort, die op twee verschillende locaties groeit, een ander behandelplan vergt. Dat maakt deze methode zo uniek! U ontvangt als grondeigenaar een uitgebreid rapport zodat u kunt aantonen dat u het bestrijden serieus neemt.

Onze huidige projecten

Allgroen B.V. is voert dagelijks werkzaamheden uit voor verschillende opdrachtgevers in de regio! In ons onderstaande portfolio leest u meer over de huidige werkzaamheden en bijzondere projecten.

Professionele onkruidbestrijding door Allgroen B.V.

Zoekt u naar een minder intensieve methode? Dan bieden onze hete lucht machines uitkomst, waarbij we het onkruid wegbranden. Liever uitgraven en eventueel bestrijden met chemische middelen? Allgroen bv is uw partij bij het effectief terugdringen van onkruid! Kom met ons in contact voor alle specificaties en mogelijkheden. We zenden u dan een vrijblijvende offerte voor onkruid verwijderen professioneel.

Groen

Het aanleggen en onderhouden van zowel grootschalig als kleinschalig is een van de belangrijkste bezigheid van Allgroen B.V.

Grond

Van het ontgraven of transporteren van grond tot aan het bestraten van complete wegen.

Infra

Heeft u een project in de civiele techniek, cultuurtechniek en/ of groot groenvoorziening? Allgroen B.V. verzorgt de gehele aanleg en renovatie van uw project.

Machineverhuur

Vrachtwagens, shovels, graafmachines, tractors, transportmiddelen en machines t.b.v. grondverzet, boomverzorging en aanleg-, en onderhoudswerkzaamheden.