Dé partner voor een duurzame groene buitenruimte

Hoe onkruid verwijderen

Hoe onkruid verwijderen? Met de hulp van het betrokken team van Allgroen bv! Wij zijn al tientallen jaren actief voor gemeentes, woningbouwverenigingen, bedrijven, zorginstellingen, scholen en meer. Speciaal voor grondeigenaren hebben we 3 methodes uiteengezet, waarmee we -hardnekkig- onkruid terugdringen en daarmee beheersen. Daarbij is bestrijding zo populair, dat ook particulieren bij ons aankloppen. Met één van de drie methodes is uw terrein weer onder controle, zodat u grip houdt op de situatie.

Allgroen bv heeft de middelen en de manschappen om u veel werk te besparen. Met meer dan 45 medewerkers zijn we u uitstekend van dienst. Ontdek onze methodes tegen onkruid of geef uw opdracht direct aan ons door. U ontvangt dan een vrijblijvende prijsopgave.

Hoe onkruid verwijderen

Uw partner in in groen, grond en infra!

  • Flexibele dienstverlening

  • Actief in Zuid-Holland (+/- 50km rondom Dordrecht)

  • Professioneel resultaat

  • Aantrekkelijk tarief

  • Binnen 7 dagen een offerte op maat

Duurzame onkruidbestrijding

Methode 1 omvat de bestrijding van invasieve onkruidsoorten. Hierbij maken we gebruik van een heet watermachine, in combinatie met een wetenschappelijk softwareprogramma. U ontvangt als grondeigenaar een rapportage waarmee u aantoont dat u zich effectief inzet voor de bestrijding van het onkruid. Dit is namelijk verplicht volgens de wet. Wij ontvangen een uniek behandelplan waarmee we uw onkruidsoort op effectieve wijze terugdringen en daarmee beheersen. Ideaal voor onkruidsoorten zoals de Reuzenberenklauw, Springbalsemien, Waternavel en De Japanse Duizendknoop.

Heeft u geen last van een invasieve soort? Maar wilt wel het terrein zo netjes mogelijk houden en bovenal onkruidvrij? Dan bieden onze andere machines uitkomst. Wij hebben twee hete lucht machines in beheer die ook op lastige plaatsen goed te manoeuvreren zijn. Deze branden letterlijk het onkruid weg. Andere methodes die wij aanbieden zijn het uitgraven van de onkruidsoort en eventueel in combinatie met chemische bestrijding.

Direct onkruid laten verwijderen

Welke methode het beste in uw situatie past, weet u door contact op te nemen met Allgroen B.V. Onze mensen komen op locatie kijken en kunnen direct zien welke methode het beste ingezet kan worden op uw terrein. Kom daarom met ons in contact.

Onze huidige projecten

Allgroen B.V. is voert dagelijks werkzaamheden uit voor verschillende opdrachtgevers in de regio! In ons onderstaande portfolio leest u meer over de huidige werkzaamheden en bijzondere projecten.

Contact over onkruidbestrijding

Laat uw gegevens achter via het onderstaande formulier om snel meer te weten te komen over onze dienstverlening!

Groen

Het aanleggen en onderhouden van zowel grootschalig als kleinschalig is een van de belangrijkste bezigheid van Allgroen B.V.

Grond

Van het ontgraven of transporteren van grond tot aan het bestraten van complete wegen.

Infra

Heeft u een project in de civiele techniek, cultuurtechniek en/ of groot groenvoorziening? Allgroen B.V. verzorgt de gehele aanleg en renovatie van uw project.

Machineverhuur

Vrachtwagens, shovels, graafmachines, tractors, transportmiddelen en machines t.b.v. grondverzet, boomverzorging en aanleg-, en onderhoudswerkzaamheden.