Dé partner voor een duurzame groene buitenruimte

Japanse duizendknoop uitroeien

Gaat u de Japanse Duizendknoop uitroeien? Met de hulp van Allgroen bv komt u een heel eind. Wij hebben een speciale onkruidmachine in beheer genomen om invasieve onkruidsoorten te beheersen. Hiernaast beschikken we ook over twee hete lucht machines om hardnekkig onkruid te verwijderen in de publieke ruimte en op privé terreinen.

Wij kijken graag naar de juiste inzetbare methode voor uw onkruidprobleem. Na de uitvoering van onze werkzaamheden zult u merken dat het probleem te beheersen is en dat u weer grip heeft op de situatie. Meer weten? Vul ons online formulier in. Onze planner komt graag met u in gesprek.

Japanse duizendknoop uitroeien

Uw partner in in groen, grond en infra!

  • Flexibele dienstverlening

  • Actief in Zuid-Holland (+/- 50km rondom Dordrecht)

  • Professioneel resultaat

  • Aantrekkelijk tarief

  • Binnen 7 dagen een offerte op maat

Kun je een Japanse Duizendknoop uitroeien?

Het is helaas nog niet mogelijk om de Japanse Duizendknoop volledig uit te roeien. Dit komt omdat de plant geen natuurlijke vijanden heeft, zichzelf razendsnel verspreid en bovendien grotendeels bestand is tegen chemische middelen. Het is echter wel mogelijk om de Japanse Duizendknoop aanzienlijk terug te dringen, zodat u grip houdt op de situatie.

Bestrijding invasieve onkruidsoorten

Wist u dat u als grondeigenaar zich in moet zetten voor de bestrijding van invasieve soorten zoals De Japanse Duizendknoop? En dat dit zelfs voor de wet verplicht is? Voor grondeigenaren zoals gemeentes, bedrijven, woningbouwverenigingen en aannemers is dit dus een gegeven. Maar ook als particuliere grondeigenaar, moet u zich inzetten om de invasieve soort onder controle te houden. Allgroen bv is een veelzijdig bedrijf in groen, grond en infra en neemt veel werk uit handen.

Onze onkruidbestrijdingsmethoden geven u weer grip op het onkruidprobleem. Wij dringen de plant zodanig terug dat u de plant als het ware weer kan beheersen. Wij bieden onze klanten 4 methodes aan die wij kunnen toepassen. Indien noodzakelijk zullen wij ook een combinatie van meerdere methodes toepassen om u van het probleem af te helpen.

Japanse duizendknoop weghalen

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van Allgroen bv omtrent onkruidbestrijding? Wij komen graag met u in contact. Geef uw opdracht of probleem nu vrijblijvend aan ons door. Dan sturen wij een medewerker bij u langs die u een indicatie kan geven van een bestrijdingsmethode. En natuurlijk een prijs op maat zodat u al snel weet waar u aan toe bent.

Onze huidige projecten

Allgroen B.V. is voert dagelijks werkzaamheden uit voor verschillende opdrachtgevers in de regio! In ons onderstaande portfolio leest u meer over de huidige werkzaamheden en bijzondere projecten.

Duizendknoop laten bestrijden

Neem vandaag contact op wanneer u op zoek bent naar mogelijkheden om de Japanse Duizendknoop uit te roeien. We vertellen u graag meer over onze milieuvriendelijke onkruidbeheersingsoplossingen!

Groen

Het aanleggen en onderhouden van zowel grootschalig als kleinschalig is een van de belangrijkste bezigheid van Allgroen B.V.

Grond

Van het ontgraven of transporteren van grond tot aan het bestraten van complete wegen.

Infra

Heeft u een project in de civiele techniek, cultuurtechniek en/ of groot groenvoorziening? Allgroen B.V. verzorgt de gehele aanleg en renovatie van uw project.

Machineverhuur

Vrachtwagens, shovels, graafmachines, tractors, transportmiddelen en machines t.b.v. grondverzet, boomverzorging en aanleg-, en onderhoudswerkzaamheden.