Dé partner voor een duurzame groene buitenruimte

Tuin onkruidvrij laten maken

Uw tuin onkruidvrij laten maken? Allgroen bv heeft speciale medewerkers in dienst die veel werk uit handen nemen. Zo weet u zeker dat het werk op een veilige manier wordt uitgevoerd. Bovendien hoeft u zich nergens zorgen over te maken. Wij hebben de ervaring en kennis in huis om al het hardnekkig onkruid te verwijderen. Onkruid groeit vaak op ongewenste plekken door. Bijvoorbeeld tussen uw tegels, langs plantenbordes en stoepranden of door hekwerk. Wanneer u met onkruid te maken heeft, bieden onze hete lucht machine(s) uitkomst. Zij branden het onkruid letterlijk weg.

Heeft u te maken met invasieve onkruidsoorten? Dan is onze heet water machine met ISRP softwaresysteem beter. Dit is een wetenschappelijk programma die efficiënt ingezet kan worden tegen bepaalde onkruidsoorten, waaronder Waternavel, Spring balsemien, De Japanse Duizendknoop en de Reuzenberenklauw. Meer weten? Ontdek de mogelijkheden van Allgroen bv.

Tuin onkruidvrij laten maken

Uw partner in in groen, grond en infra!

  • Flexibele dienstverlening

  • Actief in Zuid-Holland (+/- 50km rondom Dordrecht)

  • Professioneel resultaat

  • Aantrekkelijk tarief

  • Binnen 7 dagen een offerte op maat

Specialische mensen

Uiteraard nemen we alle werkzaamheden voor u uit handen. Allgroen bv beschikt over een uitgebreid team van hoveniers, stratenmakers, chauffeurs, boomverzorgers, planners en calculators. En voorzien u altijd van een advies op maat. Doordat wij een eigen machinepark hebben gebouwd op ons terrein, zijn we alleen van onszelf afhankelijk voor het leveren van machines en gereedschappen. En hoeven we dus geen andere partij in te schakelen. Zo houden we de kosten laag, waardoor we u een beter tarief kunnen aanbieden.

Onze hoveniers komen graag bij u langs om uw tuin te behandelen. Hiernaast zijn we u ook van dienst op het gebied van ontwerp, aanleg of onderhoud. Denk bijvoorbeeld maar eens aan het winter- of zomerklaar maken van uw tuin. Of de voortuin laten doen. We kunnen zelfs speciale toegangsbruggen plaatsen om de weg bereikbaar te maken tussen uw woning (of terrein) en de openbare weg.

Onze huidige projecten

Allgroen B.V. is voert dagelijks werkzaamheden uit voor verschillende opdrachtgevers in de regio! In ons onderstaande portfolio leest u meer over de huidige werkzaamheden en bijzondere projecten.

Uw tuin onkruidvrij

Kortom: de mogelijkheden van Allgroen bv reiken verder dan enkel onkruidbeheer. Schakel ons in wanneer u graag in zee gaat met een deskundige speler, met een aantrekkelijk tarief! Vraag vandaag nog een vrijblijvende offerte aan voor onkruidbeheersing in uw tuin. We helpen u snel verder met het onkruidvrij maken van uw tuin!

Groen

Het aanleggen en onderhouden van zowel grootschalig als kleinschalig is een van de belangrijkste bezigheid van Allgroen B.V.

Grond

Van het ontgraven of transporteren van grond tot aan het bestraten van complete wegen.

Infra

Heeft u een project in de civiele techniek, cultuurtechniek en/ of groot groenvoorziening? Allgroen B.V. verzorgt de gehele aanleg en renovatie van uw project.

Machineverhuur

Vrachtwagens, shovels, graafmachines, tractors, transportmiddelen en machines t.b.v. grondverzet, boomverzorging en aanleg-, en onderhoudswerkzaamheden.