Dé partner voor een duurzame groene buitenruimte

Milieuvriendelijk onkruid bestrijden

Wilt u hardnekkig of ongewenst onkruid op een milieuvriendelijke wijze van onkruidbestrijding? Allgroen bv is graag uw partner op het gebied van milieuvriendelijk onkruid bestrijden. Wij zijn steeds op zoek naar innovatieve oplossingen om het onkruid grotendeels terug te dringen of effectief te bestrijden.

We beschikken over twee soorten milieuvriendelijke onkruidverdelgers. Welke geschikt is voor uw specifieke klus, hangt af van de soort oppervlakte en de omvang van uw klus. We hebben een kleinere variant die met de hand kan worden bediend. Deze driewieler is soepel in gebruik en zeer geschikt voor kleine oppervlakken. De grotere variant kan ingezet worden rondom lantarenpalen, muren, smalle steegjes en langs straatmeubilair. Of bij grootschalige projecten.

Milieuvriendelijk onkruid bestrijden

Uw partner in in groen, grond en infra!

  • Flexibele dienstverlening

  • Actief in Zuid-Holland (+/- 50km rondom Dordrecht)

  • Professioneel resultaat

  • Aantrekkelijk tarief

  • Binnen 7 dagen een offerte op maat

Duurzame onkruidbestrijding

Welke methode het beste bij u past, onderzoeken we graag. Iedere onkruidsoort vergt namelijk een andere aanpak. We komen graag bij u langs om de mogelijkheden met u door te nemen. Milieuvriendelijke onkruidbestrijding is soms een lang proces, maar met de specialistische hulp en vakkennis van Allgroen bv staat u sterker.

Bij Allgroen bv profiteert u van specialistisch personeel die de machine voor u besturen. Zij beschikken immers over de juiste opleiding om de machine te besturen en kunnen u voorzien van deskundig advies. Daarnaast controleren ze de machine vooraf het gebruik. Zo wordt uw project niet alleen deskundig, maar ook veilig uitgevoerd.

Wenst u vooraf de machine te komen bekijken in ons machinepark in Dordrecht? Dat kan. Maak vandaag nog een afspraak voor machineverhuur

Onze huidige projecten

Allgroen B.V. is voert dagelijks werkzaamheden uit voor verschillende opdrachtgevers in de regio! In ons onderstaande portfolio leest u meer over de huidige werkzaamheden en bijzondere projecten.

Contact opnemen

Allgroen B.V. is expert in groen,- grond,- en infrawerkzaamheden. Wij weten dan ook als geen ander wat er allemaal komt kijken bij het bestrijden van onkruid. We doen dat namelijk al meer dan 39 jaar. Niet alleen voor onze particuliere klanten, maar ook voor onze zakelijke klanten en gemeentes.

Bent u daarom op zoek naar een deskundig hoveniersbedrijf? Voor grootschalig of kleinschalig onderhoud? Maak gebruik van onze dienstverlening. We hebben specialistische boomverzorgers en ervaren hoveniers in dienst die raad weten met uw project.

Ons vakgebied is inmiddels zo breed, dat we zeer veelzijdige machines in eigen beheer hebben. Daarvoor hebben we toegang tot een eigen machinepark op ons terrein. Hier hebben we toegang tot onkruidmachines, graafmachines, shovels, klein gereedschap, vrachtwagens, tractoren, freesmachines, shovels en kranen.

Kortom: alles wat eventueel nodig kan zijn bij het terugdringen en verdelgen van uw onkruid. Ook voor het opruimen van het groenafval dat bij de werkzaamheden ontstaat. Onze 45 medewerkers helpen u hier graag mee.

Om onkruid op een zo milieuvriendelijke manier te verwijderen, komen we graag met u in contact. We werken al 39 jaar met innoverende machines en technieken om ook hardnekkig onkruid effectief te bestrijden. Ook voor particuliere klanten gaan we graag aan de slag.

Groen

Het aanleggen en onderhouden van zowel grootschalig als kleinschalig is een van de belangrijkste bezigheid van Allgroen B.V.

Grond

Van het ontgraven of transporteren van grond tot aan het bestraten van complete wegen.

Infra

Heeft u een project in de civiele techniek, cultuurtechniek en/ of groot groenvoorziening? Allgroen B.V. verzorgt de gehele aanleg en renovatie van uw project.

Machineverhuur

Vrachtwagens, shovels, graafmachines, tractors, transportmiddelen en machines t.b.v. grondverzet, boomverzorging en aanleg-, en onderhoudswerkzaamheden.