Dé partner voor een duurzame groene buitenruimte

Springbalsemien bestrijden

Hoe kunt u springbalsemien bestrijden? Allgroen bv weet raad. Wij hebben een heet water machine met wetenschappelijk softwareprogramma in beheer genomen om invasieve onkruidsoorten te bestrijden en terug te dringen. Op basis van dit programma ontvangen wij een uniek behandelplan per invasieve onkruidsoort. Hierdoor wordt bestrijden in stappen inzichtelijk gemaakt. En kunt u controle houden over uw plant.

Wilt u meer weten over deze behandelmethode tegen de Springbalsemien? Wij komen graag bij u langs om eens te kijken naar uw onkruidplant zodat we een behandelplan kunnen opstellen. Wilt u meer inzicht ontvangen over de totale kosten? Vul dan ons formulier in en geef uw opdracht aan ons door.

Springbalsemien bestrijden

Uw partner in in groen, grond en infra!

  • Flexibele dienstverlening

  • Actief in Zuid-Holland (+/- 50km rondom Dordrecht)

  • Professioneel resultaat

  • Aantrekkelijk tarief

  • Binnen 7 dagen een offerte op maat

Milieuvriendelijk onkruid bestrijden

Springbalsemien is een invasieve onkruidsoort die op de zwarte lijst van de EU staat. De plant groeit op zonnig- tot licht beschaduwde open plaatsen en op vochtige, voedselrijke grond. In Nederland gedijt de plant goed in stedelijk gebied en het rivierengebied. Heeft u als terreineigenaar last van de plant? Allgroen bv is in het bezit van de juiste machines, gereedschappen en vakmensen om de plant onder controle te houden. Wij hanteren milieuvriendelijke bestrijdingsmethodes en gebruiken alleen plaatselijk gif om bijvoorbeeld de stengels in te spuiten. Maar dit is vaak een laatste redmiddel.

Ook kan het voorkomen dat wij een combinatie van bestrijdingsmethodes toepassen, om de plant zo snel mogelijk terug te dringen. Wij bieden onze heet water machine, hete lucht machines, uitgraven en soms ook uitzeven van grond en het chemisch behandelen aan. Zo krijgt u weer grip op de situatie.

Springbalsemien tegengaan

Vraag nu een prijsindicatie op voor het effectief bestrijden van de springbalsemien op uw terrein. Wij doen u dan zo spoedig mogelijk een voorstel. Allgroen bv is in het bezit van een deskundig team van meer dan 45 specialistische medewerkers, en kan u veel werk uit handen nemen. Wij komen graag bij u langs in de regio, maar ook in andere delen van Zuid-Holland. Kom dus snel met ons in contact om uw springbalsemien plant onder controle te houden.

Onze huidige projecten

Allgroen B.V. is voert dagelijks werkzaamheden uit voor verschillende opdrachtgevers in de regio! In ons onderstaande portfolio leest u meer over de huidige werkzaamheden en bijzondere projecten.

Verwijderen van Springbalsemien

Kom met ons in contact door het onderstaande formulier in te vullen. We zullen zo snel mogelijk contact met u opnemen.

Groen

Het aanleggen en onderhouden van zowel grootschalig als kleinschalig is een van de belangrijkste bezigheid van Allgroen B.V.

Grond

Van het ontgraven of transporteren van grond tot aan het bestraten van complete wegen.

Infra

Heeft u een project in de civiele techniek, cultuurtechniek en/ of groot groenvoorziening? Allgroen B.V. verzorgt de gehele aanleg en renovatie van uw project.

Machineverhuur

Vrachtwagens, shovels, graafmachines, tractors, transportmiddelen en machines t.b.v. grondverzet, boomverzorging en aanleg-, en onderhoudswerkzaamheden.