Dé partner voor een duurzame groene buitenruimte

Onkruid verwijderen zonder gif

Gaat u onkruid verwijderen zonder gif? Allgroen bv heeft speciale onkruidmachines in beheer die veel werk besparen. Daarbij nemen we de werkzaamheden volledig uit handen. Ideaal voor grondeigenaren van openbare ruimtes of voor privéterreinen.

Onkruid is vaak een terugkerend probleem en sommige soorten zijn ontzettend lastig om te bestrijden. Allgroen bv investeert daarom jaarlijks in betere machines die het werk uit handen nemen. Met onze hete lucht machines wordt het onkruid letterlijk weggebrand. De lucht verwarmt tot 300°C, waardoor het direct verschrompeld. Ideaal voor onkruid tussen voegen van tegels bijvoorbeeld.

Heeft u iets krachtiger nodig? Bijvoorbeeld omdat u te maken heeft met een invasieve onkruidsoort? Met onze heet water machine -die gebruik maakt van een wetenschappelijk softwareprogramma- bestrijden we onkruid zoals De Japanse Duizendknoop, de Reuzenberenklauw, Waternavel en Springbalsemien aanzienlijk effectief. Meer weten? Vraag nu naar onze prijsvoering door ons formulier in te vullen.

Onkruid verwijderen zonder gif

Uw partner in in groen, grond en infra!

  • Flexibele dienstverlening

  • Actief in Zuid-Holland (+/- 50km rondom Dordrecht)

  • Professioneel resultaat

  • Aantrekkelijk tarief

  • Binnen 7 dagen een offerte op maat

Chemische onkruidbestrijding verboden

We weten allemaal dat chemisch bestrijden slecht is voor het milieu. Daarom hebben we verschillende soorten machines aangeschaft die onkruid effectief verwijderen, zonder daarbij het milieu te belasten. Chemische bestrijdingsmiddelen lekt veel vaker dan men denkt in putten, vijvers en sloten. Het water raakt verontreinigd en vormt een gevaar voor het waterleven. Met één van de machines van Allgroen B.V. is hier dus geen sprake meer van! Wanneer u ons inschakelt voor uw onkruidbestrijding, nemen onze specialistische hoveniers de werkzaamheden volledig uit handen. U heeft nergens omkijken naar.

Ideaal voor grote gebieden in de openbare ruimte zoals parken, plantsoenen, binnenplaatsen, looppaden en meer. Ook bij particulieren komen we gewoon langs. Aarzel daarom niet en geef uw opdracht vandaag nog aan ons door.

Onkruid verwijderen zonder gif?

Ook bij invasieve onkruidsoorten maken wij liever geen gebruik van gif. Tenzij u hier specifiek om vraagt. Het kan namelijk voorkomen dat alleen de stengels van een invasieve onkruidsoorten worden ingespoten. Vaak wordt dit in combinatie gedaan met andere methodes. Maar dit is echt een laatste remedie. Liever geen gif gebruiken? Vraag om onze hete lucht machines of om onze heet water machine. Deze wordt ook ingezet als hoge druk spuit, om resterend vuil tussen uw voegen te verwijderen.

Kom direct met het deskundige team van Allgroen B.V. in contact om alle opties voor ‘onkruid verwijderen zonder gif’ te ontdekken.

Onze huidige projecten

Allgroen B.V. is voert dagelijks werkzaamheden uit voor verschillende opdrachtgevers in de regio! In ons onderstaande portfolio leest u meer over de huidige werkzaamheden en bijzondere projecten.

Nu snel uw duizendknoop laten bestrijden

Laat de duizendknoop bestrijden door Allgroen B.V! Als u uw gegevens achterlaat via het onderstaande formulier, nemen we binnen 7 dagen contact met u op om een afspraak te maken. Volg ook onze LinkedIn om op de hoogte te blijven van onze actuele projecten. We hopen snel met u in contact te komen!

Groen

Het aanleggen en onderhouden van zowel grootschalig als kleinschalig is een van de belangrijkste bezigheid van Allgroen B.V.

Grond

Van het ontgraven of transporteren van grond tot aan het bestraten van complete wegen.

Infra

Heeft u een project in de civiele techniek, cultuurtechniek en/ of groot groenvoorziening? Allgroen B.V. verzorgt de gehele aanleg en renovatie van uw project.

Machineverhuur

Vrachtwagens, shovels, graafmachines, tractors, transportmiddelen en machines t.b.v. grondverzet, boomverzorging en aanleg-, en onderhoudswerkzaamheden.