Dé partner voor een duurzame groene buitenruimte

Onkruid wegbranden

Bent u op zoek naar manieren om onkruid te verwijderen? Onkruid wegbranden doet u zeer voordelig met een milieuvriendelijke onkruidverdelger van Allgroen bv. Onze weedheaters bestrijden met hete lucht al uw ongewenst onkruid. Profiteer daarom van deze milieuvriendelijke manier van bestrijden, ten opzichte van het gebruik van bijvoorbeeld chemische bestrijdingsmiddelen.

Dus wenst u op een duurzame en milieuvriendelijke manier onkruid weg te branden? Kies dan voor een weedheater van Allgroen bv. Wij branden al uw hardnekkige onkruid in een ogenblik weg. Vraag direct een prijs aan op maat én ontdek de kosten van onkruid wegbranden bij Allgroen bv.

Duizendknoop bestrijden

Uw partner in in groen, grond en infra!

  • Flexibele dienstverlening

  • Actief in Zuid-Holland (+/- 50km rondom Dordrecht)

  • Professioneel resultaat

  • Aantrekkelijk tarief

  • Binnen 7 dagen een offerte op maat

Makkelijk onkruid laten wegbranden

Allgroen bv heeft twee soorten weedheaters uit ons uitgebreide machinepark in Dordrecht beschikbaar voor verhuur.

De kleinere variant wordt met de hand voortbewogen. De driewieler is soepel in gebruik en is goed geschikt voor smalle oppervlakten. De grote weedheater is tevens zeer gebruiksvriendelijk en bovendien geschikt voor moeilijk bereikbare plaatsen. Denk bijvoorbeeld rondom lantarenpalen, langs muren, in smalle steegjes en onder of langs straatmeubilair.

Wat zo krachtig is aan deze machines is dat luchttemperatuur zichzelf verhoogt tot boven de 300° graden Celsius. Zo maakt hardnekkig onkruid geen kans meer en bent u een lange tijd vrij van onkruid.

Nog een bijkomend voordeel, wanneer u namelijk een weedheater van Allgroen wilt huren, ontvangt u automatisch een ervaren bestuurder. Ons personeel beschikt over de nodige vakkennis om de machine te besturen. En om uw project naar wens uit te voeren. Daarbij ontvangt u dus altijd deskundig advies en eventueel extra materieel voor uw project. Dat is mooi meegenomen.

Een professioneel onkruidvrij resultaat

Ons personeel staat garant voor een professioneel resultaat. Na de klus kunt u een zeer lange periode nagenieten van een onkruidvrije tuin of buitenruimte. U bespaart niet alleen tijd, maar ook geld. En u profiteert bij Allgroen bv ook nog eens van transparante prijzen.

We zijn al meer dan 37 jaar expert in complexe buitenprojecten. Voor particulieren, overheden, waterschappen, bedrijven en instanties. Van het snoeien van bomen tot aan het renoveren van tuinen. Daarnaast leggen we riolering, kabels en straten aan. Dus, waar wacht u nog op?

Onze huidige projecten

Allgroen B.V. is voert dagelijks werkzaamheden uit voor verschillende opdrachtgevers in de regio! In ons onderstaande portfolio leest u meer over de huidige werkzaamheden en bijzondere projecten.

Nu snel uw duizendknoop laten bestrijden

Onkruid wegbranden laat u eenvoudig uitvoeren door Allgroen B.V. Laat onze medewerkers u verder helpen met een prijs op maat. Binnen 1 week heeft u de offerte van ons binnen.

Groen

Het aanleggen en onderhouden van zowel grootschalig als kleinschalig is een van de belangrijkste bezigheid van Allgroen B.V.

Grond

Van het ontgraven of transporteren van grond tot aan het bestraten van complete wegen.

Infra

Heeft u een project in de civiele techniek, cultuurtechniek en/ of groot groenvoorziening? Allgroen B.V. verzorgt de gehele aanleg en renovatie van uw project.

Machineverhuur

Vrachtwagens, shovels, graafmachines, tractors, transportmiddelen en machines t.b.v. grondverzet, boomverzorging en aanleg-, en onderhoudswerkzaamheden.