Nieuw materieel: hete lucht onkruid verdelgers!

TIP: Met onze wetenschappelijke onderbouwde onkruidbestrijdingsmethode(s) houd u invasieve onkruidsoorten zoals De Japanse Duizendknoop, Springbalsemien en de Reuzenberenklauw onder controle. Zo krijgt u weer grip krijgt op de situatie.

*foto’s zijn verkregen vanuit de officiële Weedheater website: www.weedheater.nl.

Allgroen heeft nieuw materieel in dienst om hardnekkig onkruid op een milieuvriendelijke manier te bestrijden. De Weedheaters zijn makkelijk in gebruik, gebruiken geen gif en bestrijden met hete lucht al het ongewenst onkruid. Hiermee voldoen wij direct aan de regelgeving anno 2016. Lees hier met welke machines wij gaan uitbreiden:

De Weedheater ET 65

De Weedheater ET 65 is een hete lucht onkruid verdelger is makkelijk in gebruik. Deze variant is gemaakt voor moeilijk bereikbare plaatsen. Met de handunit kunt u bij o.a. lantarenpalen, rotondes, verkeersborden, muren, smalle steegjes en straatmeubilair. Deze machine is ideaal voor gebruik in steden en als nabehandeling bij grote projecten. De luchttemperatuur verhoogt zichzelf tot 300 graden Celsius, waardoor hardnekkig onkruid geen kans meer maakt!

De Weedheater ET 15

De Weedheater ET 15 (foto 1) is de kleinere variant van de Weedheater ET 65. De unit wordt met de hand voortbewogen door middel van duwen of trekken. De driewieler is soepel om mee te rijden en het voorste wiel kan, indien gewenst, geblokkeerd worden.

Nu ook te huur!

Wilt u graag gebruik maken van onze nieuwe onkruidbestrijding machines? Dat kan! Neem voor de mogelijkheden en/ of prijzen contact met ons op:

Huur onze milieuvriendelijke hete lucht onkruid verdelgers en profiteer van voordelige prijzen!

GRATIS BROCHURE AANVRAGEN

Meer blogs & nieuws van Allgroen B.V.

De eerste boom aan de Laan der Verenigde Naties

16 april, 2024 | 10:25|

Onze nieuwe minigraver 1-ton

11 april, 2024 | 11:54|

Ontdek al onze diensten
Ga naar de bovenkant