Dé partner voor een duurzame groene buitenruimte

Onkruid tuin bestrijden

Zoekt u nieuwe manieren om onkruid in uw tuin te bestrijden? Allgroen bv helpt u bij het snel bestrijden van alle ongewenste onkruidplanten. Gewoon bij u in de achtertuin, voortuin of op de oprit. Wij gaan ook graag aan de slag bij zakelijke klanten, op het bedrijventerrein, schoolplein of in uw woonwijk.

Wij zijn al meer dan 40 jaar lang uitvoerder van groen in de buitenruimte. En weten als geen ander wat er allemaal bij komt kijken bij het zo efficiënt mogelijk terugdringen van onkruid.

In het bijzonder in de publieke ruimte -zoals op plantsoenen, in wijken en in parken- is ongewenst onkruid zeer vervelend. Om nog maar niet te spreken over invasieve onkruidsoorten, die keer op keer terugkomen. Wij hebben vier methodes waarop wij hardnekkig onkruid bestrijden en terugdringen.

Meer informatie hierover ontvangen? Vul ons online formulier in. Wij kijken dan samen met u welke methode het beste bij u past.

Onkruid tuin bestrijden

Uw partner in in groen, grond en infra!

  • Flexibele dienstverlening

  • Actief in Zuid-Holland (+/- 50km rondom Dordrecht)

  • Professioneel resultaat

  • Aantrekkelijk tarief

  • Binnen 7 dagen een offerte op maat

Kies een geschikte onkruidbestrijdingsmethode

Eén van de vier methodes die wij hanteren is het bestrijden van onkruid met duurzame hete lucht machine. Deze machine verwarmt de lucht tot wel 300 °C en verbrand daarmee al het onkruid. Een andere methode is het volledig uitgraven van de plant. Dit kan een intensief karwei zijn, aangezien ook de wortels verwijderd moeten worden. Een andere methode die wij onlangs in gebruik hebben genomen is het bestrijden met een heet water machine inclusief wetenschappelijk softwareprogramma. Dit programma is speciaal gericht op het bestrijden van invasieve onkruidsoorten. Ideaal tegen Waternavel, Springbalsemien, Watercrassula en De Japanse Duizendknoop.

In het ergste geval maken wij ook gebruik van chemische bestrijding. Dit doen wij alleen op een gerichte wijze, waarbij alleen de stengel van de onkruidplant wordt ingespoten. Dit om ons volledig aan de wet- en regelgevingen te houden en om de impact op het milieu te verkleinen.

ONKRUID TUIN BESTRIJDEN MET ALLGROEN BV

Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw onkruidprobleem? Allgroen bv helpt u bij onkruid tuin bestrijden. Groot of klein, wij pakken ieder onkruidprobleem aan. Dus ook bij moeilijk te bestrijden onkruidsoorten. Kom met ons in contact als u een particuliere of zakelijke aanbieder bent. Wij helpen u snel op weg naar een onkruidvrij terrein!

Onze huidige projecten

Allgroen B.V. is voert dagelijks werkzaamheden uit voor verschillende opdrachtgevers in de regio! In ons onderstaande portfolio leest u meer over de huidige werkzaamheden en bijzondere projecten.

Onkruid in de tuin bestrijden

Het onkruid in uw tuin of op uw terrein is snel weg dankzij de duurzame bestrijdingsmethoden van Allgroen B.V. uit Dordrecht. Gebruik het onderstaande formulier om uw gegevens achter te laten en we nemen snel contact met u op!

Groen

Het aanleggen en onderhouden van zowel grootschalig als kleinschalig is een van de belangrijkste bezigheid van Allgroen B.V.

Grond

Van het ontgraven of transporteren van grond tot aan het bestraten van complete wegen.

Infra

Heeft u een project in de civiele techniek, cultuurtechniek en/ of groot groenvoorziening? Allgroen B.V. verzorgt de gehele aanleg en renovatie van uw project.

Machineverhuur

Vrachtwagens, shovels, graafmachines, tractors, transportmiddelen en machines t.b.v. grondverzet, boomverzorging en aanleg-, en onderhoudswerkzaamheden.