Dé partner voor een duurzame groene buitenruimte

Onkruid laten verwijderen

Onkruid laten verwijderen laat u het beste over aan een expert. Een groen, grond en infrabedrijf zoals Allgroen bv helpt u bij het preventief voorkomen van ongewenst onkruid. Dat doen we bijvoorbeeld door voor de aanlegwerkzaamheden worteldoeken aan te leggen en door terugkerende grondbewerkingen (zoals ploegen) uit te voeren om zo de onkruiddruk te verlagen en/of te voorkomen. Daarnaast voeren we ook veel werkzaamheden uit om het onkruid van uw perceel te verwijderen. Zo hebben we speciale machines in beheer die het onkruid wegbranden of behandelen.

Wanneer u interesse heeft in manieren om onkruid te laten verwijderen, komen we graag met u in contact. We stellen een onkruidbeheersingsplan op om te achterhalen welke onkruidmethodes in uw situatie het best zijn.

Onkruid laten verwijderen

Uw partner in in groen, grond en infra!

  • Flexibele dienstverlening

  • Actief in Zuid-Holland (+/- 50km rondom Dordrecht)

  • Professioneel resultaat

  • Aantrekkelijk tarief

  • Binnen 7 dagen een offerte op maat

Hardnekkige en simpele onkruidbestrijdingsmethoden

Kampt u met een invasieve onkruidsoort zoals in het bijzonder De Japanse DuizendknoopSpringbalsemienReuzenberenklauw en/of Waternavel? Dan werken de ‘normale’ onkruidmethodes niet. Deze inheemse soorten zijn zo sterk dat ze zelfs door gebouwen, leidingen en het wegdek groeien. Met alle gevolgen van dien.

Daarom bieden wij graag een beheersplan aan om invasieve onkruiden op lange termijn terug te dringen en daarmee onder controle te houden. Daarvoor is onze heetwatermachine mét speciaal softwaresysteem goed geschikt. Deze machine brengt het onkruid in kaart en baseert daarop een effectief behandelplan.

Heeft u echter met een andere soort onkruid te maken? Dan bieden wij onze hete lucht machines aan en/of het chemisch behandelen van onkruidsoorten in combinatie met het volledig uitgraven van de gewassen.

Prijs onkruid laten verwijderen

Graag weten waar u aan toe bent bij het verwijderen van ongewenst onkruid? Kom dan in contact met een medewerker van Allgroen bv en ontvang per e-mail een prijsopgave voor onkruidbeheersing op uw terrein.

Vul daarbij zo specifiek mogelijk in waar u precies last van heeft en of u wenst dat we eenmalig langskomen of vaker. Meerdere onderhoudsafspraken kunnen immers nodig zijn om een groot gebied – zoals een park, plantsoen of bedrijfstuin -het hele jaar door verzorgd en onkruidvrij te houden.

Onze huidige projecten

Allgroen B.V. is voert dagelijks werkzaamheden uit voor verschillende opdrachtgevers in de regio! In ons onderstaande portfolio leest u meer over de huidige werkzaamheden en bijzondere projecten.

Snel onkruid laten verwijderen

U wilt natuurlijk zo snel mogelijk uw terrein onkruidvrij laten maken. Wij denken graag met u mee. Laat uw gegevens achter.

Groen

Het aanleggen en onderhouden van zowel grootschalig als kleinschalig is een van de belangrijkste bezigheid van Allgroen B.V.

Grond

Van het ontgraven of transporteren van grond tot aan het bestraten van complete wegen.

Infra

Heeft u een project in de civiele techniek, cultuurtechniek en/ of groot groenvoorziening? Allgroen B.V. verzorgt de gehele aanleg en renovatie van uw project.

Machineverhuur

Vrachtwagens, shovels, graafmachines, tractors, transportmiddelen en machines t.b.v. grondverzet, boomverzorging en aanleg-, en onderhoudswerkzaamheden.