Allgroen bv introduceert nieuwe beheersmethode tegen invasieve soorten!

Met trots presenteren wij u een nieuwe vorm van onkruidbestrijding. Ideaal tegen hardnekkig onkruidsoorten zoals De Japanse Duizendknoop, Springbalsemien en de Reuzenberenklauw. Een speciaal ontwikkeld programma, met toegang tot de wetenschappelijke bewezen beheersmethoden per plantsoort. Speciaal ontwikkeld om invasieve soorten te beheersen én daarmee onder controle te houden.

Na eerdere publicaties over invasieve soorten, werden wij afgelopen zomer continue gebeld met vragen over hoe je hardnekkige onkruidsoorten het beste uit kunt roeien. Geïntrigeerd door deze vragen gingen wij voor u op zoek naar een oplossing. We kwamen uit bij de krachtige Heatweed machine MID 3.0 en het bijbehorende softwareprogramma, waarmee we invasieve onkruidsoorten goed terug kunnen dringen.

Het softwareprogramma (ISRP) geeft ons een uniek actieplan

Dankzij het ISRP softwareprogramma (Invasieve Soorten Reductie Programma) voor de bestrijding van invasieve soorten kan Allgroen bv door middel van een registratie de voortgang van de bestrijding inzichtelijk maken. Deze methode is een zeer efficiënte bestrijdingsmethode. Het pakket is uniek omdat het op basis van een inventarisatie zelf een maatregelpakket voorschrijft om de plant te bestrijden. Door tussentijds te blijven inventariseren kan de voortgang daarmee worden gerapporteerd.

Als grondeigenaar kunt u  d.m.v. deze rapportage aantonen dat u zich duurzaam inzet om de invasieve soorten te bestrijden. Iets wat elke grondeigenaar volgens de wet verplicht is!

De meest duurzame oplossing tegen hardnekkig onkruid!

Onze Heatweed machine is een duurzame en innovatieve oplossing voor het maximale effect van onkruidbestrijding met heet water. Een echte must have voor gemeenten, aannemers, woningbouwverenigingen en begraafplaatsen. De machine is breed inzetbaar omdat hij ook kan worden ingezet als hogedrukreiniger. Hiermee kan de machine eenvoudig vuil verwijderen zonder het gebruik van chemicaliën.

Uw bestrating, borders, speelveldjes, speeltoestellen, pleinen, straten, bushaltes of straatmeubilair laten reinigen of onkruidvrij maken? Allgroen bv draagt zorg voor een onkruidvrije openbare ruimte!

Via de website vraagt u op eenvoudige wijze een prijsindicatie op. Wilt u meer informatie ontvangen? Vul dan ons contact formulier in. Wij komen graag met u in contact.

Alles over onze werkzaamheden

Wij hebben alle informatie over ons bedrijf en werkzaamheden gebundeld in één fijn overzicht. Vraag nu gratis onze handige brochure aan!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Brochure Allgroen bv

Meer blogs & nieuws van Allgroen B.V.

  • inspecteur speelplaats

Cursus Inspecteur Spelen Basis

10 maart, 2023 | 09:43|

Allgroen B.V in vakblad Cumela

13 januari, 2023 | 02:48|

Bekijk onze uitgebreide dienstverlening!
Ga naar de bovenkant