Allgroen bv introduceert nieuwe beheersmethode tegen invasieve soorten!

2018-09-28T14:19:03+00:00sep 28, 2018 @ 9:05 |0 Reacties

Met trots presenteren wij u een nieuwe vorm van onkruidbestrijding. Ideaal tegen hardnekkig onkruidsoorten zoals De Japanse Duizendknoop, Springbalsemien en de Reuzenberenklauw. Een speciaal ontwikkeld programma, met toegang tot de wetenschappelijke bewezen beheersmethoden per plantsoort. Speciaal ontwikkeld om invasieve soorten te beheersen én uit te roeien.

Na eerdere publicaties over invasieve soorten, werden wij afgelopen zomer non-stop gebeld met vragen over hoe je hardnekkige onkruidsoorten het beste uit kunt roeien. Geïntrigeerd door deze vragen gingen wij voor u op zoek naar een oplossing. We kwamen uit bij de krachtige Heatweed machine MID 3.0 en het bijbehorende softwareprogramma.

Het softwareprogramma (ISRP) geeft ons een uniek actieplan

Dankzij het ISRP softwareprogramma (Invasieve Soorten Reductie Programma) voor de bestrijding van invasieve soorten kan Allgroen bv door middel van een registratie de voortgang van de bestrijding inzichtelijk maken. Deze methode is de meest effectieve manier van bestrijden tot nu toe. Het pakket is uniek omdat het op basis van een inventarisatie zelf een maatregelpakket voorschrijft om de plant te bestrijden. Door tussentijds te blijven inventariseren kan de voortgang worden gerapporteerd.

Als grondeigenaar kunt u  d.m.v. deze rapportage aantonen dat u zich duurzaam inzet om de invasieve soorten te bestrijden. Iets wat elke grondeigenaar volgens de wet verplicht is!

De meest duurzame oplossing tegen hardnekkig onkruid!

Onze Heatweed machine is een duurzame en innovatieve oplossing voor het maximale effect van onkruidbestrijding met heet water. Een echte must have voor gemeenten, aannemers, woningbouwverenigingen en begraafplaatsen. De machine is breed inzetbaar omdat hij ook kan worden ingezet als hogedrukreiniger. Hiermee kan de machine eenvoudig vuil verwijderen zonder het gebruik van chemicaliën.

Uw bestrating, borders, speelveldjes, speeltoestellen, pleinen, straten, bushaltes of straatmeubilair laten reinigen of onkruidvrij maken? Allgroen bv draagt zorg voor een onkruidvrije openbare ruimte!

Via de website vraagt u op eenvoudige wijze een prijsindicatie op. Wilt u meer informatie ontvangen? Vul dan ons contact formulier in. Wij komen graag met u in contact.

Deze manier van onkruidbestrijding aanvragen

Laat een reactie achter

For security, use of Google's reCAPTCHA service is required which is subject to the Google Privacy Policy and Terms of Use.

If you agree to these terms, please click here.

Zoekt u de juiste onkruidbestrijdingsmethode?

Bestrijd De Japanse Duizendknoop, Springbalsemien en Reuzenbereklauw nu aanzienlijk effectief! Dankzij deze vooruitstrevende nieuwe techniek!

Nieuwe methode ontdekken