Inspectie speelvoorziening

Voor kinderen is buiten spelen ontzettend belangrijk. Bij Allgroen zien we het belang van veilig gebouwde speelplaatsen die voldoen aan de juiste wet- en regelgeving en de relevante normen. Door de deskundigheid van onze medewerkers zijn wij in staat speelplaatsen aan te leggen, te inspecteren en te voorzien van onderhoud.

Aanleg en onderhoud

Bij de aanleg van speeltoestellen dient met verschillende aspecten rekeningen te worden gehouden. Naast een degelijke montage moet een speeltoestel in de openbare ruimte voldoen aan de wettelijke normen die voor een bepaald toestel gelden. Onze gecertificeerde inspecteur kan u van advies voorzien bij het ontwerpen of inrichten van een speelplaats.

Wij hebben een gecertificeerde inspecteur spelen-2 ster in dienst. Onze medewerker mag uw speeltoestellen controleren, risico’s beoordelen en de materialen en ondergronden inspecteren. Tevens kan onze inspecteur u voorzien van advies betreft het onderhoud van de speelvoorzieningen.

Volledig gecertificeerd

Allgroen bv heeft momenteel vier medewerkers in dienst met het certificaat Inspecteur Spelen-Basis. Een medewerker heeft het certificaat Inspecteur Spelen-2 Ster in bezit.

Wij zijn hiermee volledig gecertificeerd om onveilige situaties in uw speelplaats te signaleren en deze te verhelpen. Met de deskundigheid van onze medewerkers bent u als opdrachtgever verzekerd van een noemenswaardige kwaliteit van onze dienstverlening.

Kies voor Allgroen bv!

Meer info & prijzen
Andere groendiensten

Navigeer door naar één van onze andere groendiensten:

Inspectie speelvoorziening
Terug naar groen
Inspectie speelvoorziening
Groenvoorziening
Inspectie speelvoorziening
Boomverzorging
Inspectie speelvoorziening
Tuinaanleg
Geïnteresseerd? Vraag een vrijblijvende offerte aan
Info & Prijzen