Speelvoorziening

Voor kinderen is buiten spelen ontzettend belangrijk. Bij Allgroen zien we het belang van veilig gebouwde speelplaatsen die voldoen aan de juiste wet- en regelgeving. Door de deskundigheid van onze medewerkers zijn wij in staat speelplaatsen aan te leggen, te inspecteren en in onderhoud te voorzien.

Aanleg en onderhoud

Bij de aanleg van speeltoestellen dient met verschillende aspecten rekeningen te worden gehouden. Naast een degelijke montage moet een speeltoestel in de openbare ruimte voldoen aan de wettelijke normen die voor een bepaald toestel gelden. Onze gecertificeerde inspecteur kan u van advies voorzien bij het ontwerpen of inrichten van een speelplaats.

Zowel de aansturing als de onderhouds- en aanlegploegen zijn in bezit van een inspecteurs spelen-2 ster certificaat. Onze medewerker mag uw speeltoestellen controleren, risico’s beoordelen en de materialen en ondergronden inspecteren. Tevens kan onze inspecteur u voorzien van advies betreft het onderhoud van de speelvoorzieningen.

Volledig gecertificeerd

Allgroen bv heeft momenteel vier medewerkers in dienst met het certificaat Inspecteur Spelen-Basis. Een medewerker heeft het certificaat Inspecteur Spelen-2 Ster in bezit.

Wij zijn hiermee volledig gecertificeerd om onveilige situaties in uw speelplaats te signaleren en deze te verhelpen. Met de deskundigheid van onze medewerkers bent u als opdrachtgever verzekerd van een noemenswaardige kwaliteit van onze dienstverlening.

VRAAG EEN VRIJBLIJVENDE OFFERTE AAN