Dé partner voor een duurzame groene buitenruimte

Keuring speeltoestellen

Op zoek naar keuring speeltoestellen? Allgroen helpt u verder. Al vele jaren helpen wij scholengemeenschappen en gemeentes met onderhoud aan speelpleinen en speeltoestellen. Onlangs hebben wij onze medewerkers opgeleid tot inspecteurs en reparateurs. Ons personeel is volledig gecertificeerd om de veiligheid van uw speelplein te kunnen waarborgen. Dankzij onze controle- en reparatiewerkzaamheden is uw speelplaats namelijk snel weer als nieuw.

Als bedrijf dragen wij zorg voor uw speelplaats. Inspectie, renovatie, aanleg of onderhoud worden voor u uit handen genomen. Allgroen bv heeft daarvoor het juiste personeel in dienst en beschikt bovendien over alle noodzakelijke machines die nodig zijn om de eventuele herstelwerkzaamheden uit te voeren. Zorg daarom ook voor een veilig toegankelijke speelplaats door uw speeltoestellen tijdig te laten keuren.

Meer ontdekken over onze tarieven voor keuring speeltoestellen? Vul ons formulier in voor een passende offerte op maat. Zo weet u immers direct waar u aan toe bent.

Keuring speeltoestellen

Uw partner in in groen, grond en infra!

  • Flexibele dienstverlening

  • Actief in Zuid-Holland (+/- 50km rondom Dordrecht)

  • Professioneel resultaat

  • Aantrekkelijk tarief

  • Binnen 7 dagen een offerte op maat

Uw veiligheid staat voorop!

Het is belangrijk dat speeltoestellen veilig blijven voor bezoekers. Weersomstandigheden, vuurwerk, vandalisme of slijtage kan de veiligheid van uw speeltoestellen aantasten. Met een keuring van Allgroen bv heeft u snel inzichtelijk welke reparaties voor u mogelijk zijn. Alle speeltoestellen in Nederland hebben te maken met de wettelijke veiligheidsnormen om letsel bij bezoekers en kinderen te voorkomen.

Denk bijvoorbeeld ook aan de vele speeltoestellen die zich bevinden op schoolpleinen. Dagelijks spelen hier veel kinderen. Hier staat veilig spelen voorop! Vraagt u zich af of de speelplaatsen op uw schoolplein nog voldoen aan de wettelijke regelgeving? Dan komen we graag bij u langs. Plan een afspraak in.

Voor groen, grond en klein infrawerk

Allgroen voert dagelijks werkzaamheden uit in de groene buitenruimte. Jaarlijks hebben wij honderden projecten op het gebied van groen, grond en kleine infra werken. Van boomverzorging tot het aanleggen bestrating. Grootschalige projecten voeren wij periodiek uit voor gemeenten, waterschappen, woningbouwverenigingen, (zorg)instellingen en meer. Met een kantoor in Dordrecht zijn we iedere dag met veel plezier actief voor tal van klanten!

Ja, ik mijn speeltoestel laten checken!

Allgroen is volledig bevoegd om uw toestellen te keuren en reparatiewerk uit te voeren. Tevens kunnen wij u verder helpen bij periodiek onderhoud, renovatiewerkzaamheden of aanleg van nieuwe speeltoestellen. Met een deskundigheid en expertise van meer dan 40 jaar, bent u als opdrachtgever desalniettemin voldoende verzekerd van een uitmuntende kwaliteit. Meer weten over de aanleg van speeltoestellen of hondenspeelplaatsen? Dit leest u hier.

Wilt u meer te weten wilt komen over de kosten keuring speeltoestellen, dan helpen we u graag verder! Natuurlijk hebben de kosten invloed op het aantal speeltoestellen dat u in beheer heeft. Wilt u bijvoorbeeld slechts 1 speeltuin laten keuren met bijbehorende 3 speeltoestellen, dan zijn we minder tijd kwijt dan als u 3 speeltuinen wilt laten controleren. Omdat iedere situatie weer anders is, geven we graag een richtprijs af. Geef tijdens uw verzoek zo veel mogelijk informatie aan ons door voor een correcte richtprijs.

Onze huidige projecten

Allgroen B.V. is voert dagelijks werkzaamheden uit voor verschillende opdrachtgevers in de regio! In ons onderstaande portfolio leest u meer over de huidige werkzaamheden en bijzondere projecten.

Inspectie speeltoestellen inplannen

Een prijsaanvraag doet u direct via het onderstaande formulier. Via ons portfolio kunt u alvast bekijken wie u is voorgegaan! Allgroen B.V. deelt deze projecten ook LinkedIn. Zo blijft u altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen. We hopen snel met u in contact te komen!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Groen

Het aanleggen en onderhouden van zowel grootschalig als kleinschalig is een van de belangrijkste bezigheid van Allgroen B.V.

Grond

Van het ontgraven of transporteren van grond tot aan het bestraten van complete wegen.

Infra

Heeft u een project in de civiele techniek, cultuurtechniek en/ of groot groenvoorziening? Allgroen B.V. verzorgt de gehele aanleg en renovatie van uw project.

Machineverhuur

Vrachtwagens, shovels, graafmachines, tractors, transportmiddelen en machines t.b.v. grondverzet, boomverzorging en aanleg-, en onderhoudswerkzaamheden.