Dé partner voor een duurzame groene buitenruimte

Inspectie speeltoestellen

Voor de ontwikkeling van het kind is buiten spelen ontzettend belangrijk. Veilig gebouwde speeltoestellen dragen daar aan bij. Voor inspectie speeltoestellen bent u bij Allgroen bv aan het juiste adres. Wij dragen zorg voor de inspectie van al uw speeltoestellen, zodat deze aan de juiste normen voldoen. Zo houd u uw speeltuin veilig voor bezoekers. Bij Allgroen bv ontvangt u passend advies, een professioneel resultaat en een aantrekkelijk tarief.

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor inspectie speeltoestellen bij Allgroen B.V.? Vul dan ons online informatieformulier in. Hier kunt u tevens direct een prijsopgave aanvragen. Zo weet u direct waar u aan toe bent. Bekijk ook eens onze andere informatie over speeltoestellen. Denk hierbij aan het ontwerp en de aanleg.

Inspectie speeltoestellen

Uw partner in in groen, grond en infra!

  • Flexibele dienstverlening

  • Actief in Zuid-Holland (+/- 50km rondom Dordrecht)

  • Professioneel resultaat

  • Aantrekkelijk tarief

  • Binnen 7 dagen een offerte op maat

Inspectie door kundige collega’s

Als beheerder bent u verplicht dat uw toestellen blijven voldoen aan de wettelijke veiligheidsregels van speeltoestellen. Maar hoe zorgt u hiervoor?

Met de dienst ‘inspectie speelvoorziening’ van Allgroen B.V. ontvangt u een gecertificeerde collega op locatie. Deze controleert uw toestellen, beoordeelt de risico’s en brengt passend advies uit over de gebruikte materialen en ondergronden. Daarnaast heeft Allgroen bv medewerkers met een Spelen-Basis certificaat in dienst. Daarmee worden reparaties aan de toestellen direct uitgevoerd.

Met Allgroen bv bent u verzekerd van een veilige speelomgeving voor bezoekers. Niet alleen controleren wij uw speeltoestellen, ook voeren wij periodiek onderhoud uit. Reparaties, aanpassingen of verwijdering van toestellen nemen wij graag voor u uit handen. Lees hier meer over op onze algemene pagina over speeltoestellen. Klik hier.

Openbare speelplaatsen nakijken

Openbare speelplaatsen krijgen niet alleen te maken met slechte weersomstandigheden, maar ook met langdurige slijtage door veel gebruik en soms zelfs met vandalisme. Ziet u daarom schade aan toestellen? En maakt u zich zorgen over de staat van uw speeltoestellen? De veiligheid van speelterreinen is ontzettend belangrijk. Allgroen controleert speeltoestellen middels een deskundige inspecteur. Wij brengen daartoe de minpunten in kaart én voorzien u van gedegen advies over de status van uw speeltoestellen.

Tevens zijn wij in het bezit van de juiste machines om onderhoud aan uw speelplein uit te voeren. Wij geven u altijd een eerlijk advies uit over de mogelijke verbeteringen.

Dus bent u benieuwd naar de mogelijkheden van Allgroen om uw speeltuinen te laten keuren? Vraag dan vandaag nog een prijsindicatie op voor een deskundige inspectie. Zo ontvangt u binnenkort extra informatie over onder andere onze werkwijze en eveneens een offerte op maat.

Onze huidige projecten

Allgroen B.V. is voert dagelijks werkzaamheden uit voor verschillende opdrachtgevers in de regio! In ons onderstaande portfolio leest u meer over de huidige werkzaamheden en bijzondere projecten.

Inspectie speeltoestellen inplannen

Een prijsaanvraag doet u direct via het onderstaande formulier. Via ons portfolio kunt u alvast bekijken wie u is voorgegaan! Allgroen B.V. deelt deze projecten ook LinkedIn. Zo blijft u altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen. We hopen snel met u in contact te komen!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Groen

Het aanleggen en onderhouden van zowel grootschalig als kleinschalig is een van de belangrijkste bezigheid van Allgroen B.V.

Grond

Van het ontgraven of transporteren van grond tot aan het bestraten van complete wegen.

Infra

Heeft u een project in de civiele techniek, cultuurtechniek en/ of groot groenvoorziening? Allgroen B.V. verzorgt de gehele aanleg en renovatie van uw project.

Machineverhuur

Vrachtwagens, shovels, graafmachines, tractors, transportmiddelen en machines t.b.v. grondverzet, boomverzorging en aanleg-, en onderhoudswerkzaamheden.