Dé partner voor een duurzame groene buitenruimte

Veiligheidseisen speelplaats

Zoekt u meer informatie over veiligheidseisen speelplaats? Allgroen bv is op de hoogte van alle normen en wettelijke eisen van uw speeltoestellen. Wij controleren uw speeltoestellen uitvoerig en repareren de schade aan uw speeltoestellen. Schade aan uw toestellen kan ontstaan door bijvoorbeeld weersomstandigheden, slijtage, vandalisme of vuurwerk. Na controle door de vakkundige medewerkers van Allgroen bv kunt u weer volledig vertrouwen op de veiligheid van uw speelplein. Dat is wel zo prettig.

Al tientallen jaren zijn we actief voor gemeentes en scholengemeenschappen. We voeren aanleg, renovatie en onderhoud aan speelpleinen. Ook voor veiligheidscontroles kunt u ons inschakelen. We zijn volledig gecertificeerd om advies uit te brengen.

Schakel ons daarom in voor veiligheidseisen speelplaats. Vul vandaag nog ons formulier in voor een prijsindicatie op maat.

Veiligheidseisen speelplaats

Uw partner in in groen, grond en infra!

  • Flexibele dienstverlening

  • Actief in Zuid-Holland (+/- 50km rondom Dordrecht)

  • Professioneel resultaat

  • Aantrekkelijk tarief

  • Binnen 7 dagen een offerte op maat

Over Allgroen

Wij voeren jaarlijks ruim 500 projecten uit op het gebied groen, grond en infra. Grootschalige en kleinschalige projecten worden met veel plezier uitgevoerd. Ons klantenprofiel bestaat uit zakelijke opdrachtgevers, waar tientallen scholengemeenschappen onder vallen. Naast het controleren van schoolpleinen, kunt u ook bij ons terecht voor  boomverzorging, bestrating, groenwerk, grondverzet en infrawerk. Alles in en rondom uw speelplaats kunnen we uit handen nemen.

U ontvangt effectieve projectbegeleiding, een vaste contactpersoon en duidelijke werkomschrijvingen. Bij Allgroen bv weet u vooraf altijd precies waar u aan toe bent.

Veiligheid boven alles

Wanneer u meer informatie zoekt omtrent veiligheidseisen speelplaats, is Allgroen bv een geschikte partij om in te schakelen. Wij kunnen u passend adviseren over de huidige veiligheidseisen en komen graag bij u langs om u in te lichten. Bovendien kunnen wij uw speeltoestellen controleren, keuren, herstellen, repareren of onderhouden. Alles volgens de gestelde normen. Zo weet u zeker dat uw speelplein veilig is voor bezoekers.

Onze huidige projecten

Allgroen B.V. is voert dagelijks werkzaamheden uit voor verschillende opdrachtgevers in de regio! In ons onderstaande portfolio leest u meer over de huidige werkzaamheden en bijzondere projecten.

Inspectie speeltoestellen inplannen

Een prijsaanvraag doet u direct via het onderstaande formulier. Via ons portfolio kunt u alvast bekijken wie u is voorgegaan! Allgroen B.V. deelt deze projecten ook LinkedIn. Zo blijft u altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen. We hopen snel met u in contact te komen! Meer weten over de aanleg van speeltoestellen en hondenspeelplaatsen? Klik hier en lees meer hierover.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Groen

Het aanleggen en onderhouden van zowel grootschalig als kleinschalig is een van de belangrijkste bezigheid van Allgroen B.V.

Grond

Van het ontgraven of transporteren van grond tot aan het bestraten van complete wegen.

Infra

Heeft u een project in de civiele techniek, cultuurtechniek en/ of groot groenvoorziening? Allgroen B.V. verzorgt de gehele aanleg en renovatie van uw project.

Machineverhuur

Vrachtwagens, shovels, graafmachines, tractors, transportmiddelen en machines t.b.v. grondverzet, boomverzorging en aanleg-, en onderhoudswerkzaamheden.