Machineverhuur 

Allgroen bv heeft een modern en uitgebreid machinepark.Hieronder vallen vrachtwagens, shovels, graafmachines, tractors, transportmiddelen en machines t.b.v. grondverzet, boomverzorging en aanleg-, en onderhoudswerkzaamheden. Tevens hebben wij milieuvriendelijke hete lucht onkruidverdelgers in beheer. U kunt ervoor kiezen om extra materiaal in te huren zoals kunststofrijplaten om over heen te kruipen bij een zachte ondergrond en/of bouwhekken om tijdelijk iets rondom af te zetten. Ontdek alles over machine verhuur.

Professioneel advies

Allgroen bv adviseert haar klanten bij het inzetten van het juiste materieel bij hun projecten. Jarenlange ervaring garandeert u een deskundig advies. Met onze verhuur, inclusief chauffeur/machinist, bent u verzekerd van efficiënte uitvoering en professionele resultaten.

Bij verhuur leveren wij machines inclusief specialistische medewerkers. Deze zijn getraind om in bepaalde voertuigen te rijden. Te denken valt aan: hoveniers, boomverzorgers, een European Tree Worker en een chauffeur of machinist.

Milieuvriendelijke bestrijdingsmethodes

Wist u dat u ook bij Allgroen bv terecht kunt voor milieuvriendelijke bestrijdingsmethodes? Wij hebben speciale hete lucht machines die ongewenst onkruid effectief bestrijden. Onze Weedheaters zijn makkelijk in gebruik, gebruiken geen gif en bestrijden met de hete lucht al het ongewenst onkruid. Hiermee voldoen wij direct aan de regelgeving anno 2016/2017.

Allgroen bv heeft twee soorten weedheaters in beheer. Benieuwd welke bij uw situatie past? Neem contact op!

Machineverhuur bij Allgroen bv!

Meer info & prijzen

Beschikbaar voor verhuur

Ontdek wat u kunt huren bij Allgroen bv:

Wanneer u een machine huurt van Allgroen bv ontvangt u automatisch een ervaren bestuurder en/ of chauffeur. De deskundige bestuurder is in het bezit van de juiste vervoersdiploma’s en tevens op de hoogte van de veiligheidseisen. Zo wordt uw project op een veilige manier uitgevoerd.

Let op: wij verhuren alleen machines en chauffeurs in een straal van 50 KM om Dordrecht. Woont of werkt u daarbuiten? Dan is het helaas niet mogelijk om materieel bij ons te huren. 

Kies voor Allgroen bv!

Andere diensten

Navigeer naar één van onze andere diensten:

Machineverhuur
Groen
Machineverhuur
Grond
Machineverhuur
Infra
Geïnteresseerd? Vraag een vrijblijvende offerte aan
Info & Prijzen