MACHINEVERHUUR

Allgroen bv heeft een modern en uitgebreid machinepark.Hieronder vallen vrachtwagens, shovels, graafmachines, tractors, transportmiddelen en machines t.b.v. grondverzet, boomverzorging en aanleg-, en onderhoudswerkzaamheden. Tevens hebben wij milieuvriendelijke hete lucht onkruidverdelgers in beheer. U kunt ervoor kiezen om extra materiaal in te huren zoals kunststofrijplaten om over heen te kruipen bij een zachte ondergrond en/of bouwhekken om tijdelijk iets rondom af te zetten.

Let op: wij verhuren alleen machines en chauffeurs in een straal van 50 KM rondom Dordrecht. Woont of werkt u daarbuiten? Dan is het helaas niet mogelijk om materieel bij ons te huren.

Ontdek hieronder ons volledige assortiment aan machinewerk! Klik op de machine die u wilt huren en geef aan welk type/onderdeel u nodig heeft. Weet u niet zeker welke machine past bij uw project? Doe dan een algemeen verzoek. Wij horen graag snel van u.

Informatie

Sikkelstraat 28
3319 LJ Dordrecht

BTW: NL.00.55.83.846.B.01

Telefoon: 078 6162837
Email: info@allgroenbv.nl
Volg ons! LinkedIn, Facebook & Pinterest

Direct een aanvraag doen
Een vraag stellen

Graafmachines

graafmachine huur
Alle machines bekijken

Duurzame onkruidbestrijding

Onkruidbestrijding
Alle machines bekijken

Dumpers

mini rupsdumper
Alle machines bekijken

Tractoren

trekker te huur
Alle machines bekijken

Machines t.b.v. tractoren

Hagenknipper
Alle machines bekijken

Shovels

Shovel huren
Alle machines bekijken

Stobbenfrees

grote stobbenfrees
Alle machines bekijken

Transport

Alle vervoersmiddelen bekijken

Maaimachines

Alle machines bekijken

Materialen

schrikhek huren
Alle materialen bekijken

Diversen

Slootkant maaien
Alle machines bekijken

Allgroen B.V.

Mist u iets? Neem contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden!

Contact opnemen

Professioneel advies

Zoals eerder benoemd kunt u van ons voorafgaand vrijblijvend advies ontvangen. We helpen u graag goed op weg met onze machineverhuur. Daarnaast leveren wij onze machines altijd mét vakkundige chauffeur of machinist. Deze zal de machine besturen en het werk zo efficiënt mogelijk voor u uitvoeren. Samengevat kunt u altijd uitgaan van professioneel resultaat.

Er zijn verschillende specialisten binnen onze organisatie die u kunnen helpen bij het project wat u gaat ondernemen. Denk aan speciaal opgeleide hoveniers, maar ook boom verzorgers en chauffeurs. Vanzelfsprekend is geen project ons te gek! Allgroen B.V. staat voor u klaar als het gaat om kleine, grote en complexe uitdagingen.

Milieuvriendelijke bestrijdingsmethodes

Vandaag de dag is iedereen bezig met duurzaamheid en milieuvriendelijkheid. Ook wij van Allgroen B.V. houden graag rekening met het bovenstaande bij het aannemen en uitvoeren van het werk. Zo ook bij machineverhuur Dordrecht, machineverhuur Rotterdam en overige plaatsen. Samengevat doen wij er alles aan om aan de laats gestelde kwaliteitseisen te voldoen. Dankzij onze VCA, ISO 9001 en CO2-Prestatieladder certificeringen kunnen we u het bovenstaande garanderen!

Een voorbeeld van milieuvriendelijke opties zijn onze onkruidbestrijding methoden. Bij één van de methoden wordt bijvoorbeeld gebruik gemaakt van hete lucht (tot wel 300 graden Celsius!)  Er wordt geen gebruik gemaakt van chemicaliën. Hardnekkig onkruid zal voor een lange periode wegblijven. U kunt de volgende machines huren: Borstelmachine, de Heatweed, Weadheather en onkruidborstel aan de graafmachine.

Groen

Het aanleggen en onderhouden van zowel grootschalig als kleinschalig is een van de belangrijkste bezigheid van Allgroen B.V.

Lees meer

Grond

Van het ontgraven of transporteren van grond tot aan het bestraten van complete wegen.

Lees meer

Infra

Heeft u een project in de civiele techniek, cultuurtechniek en/ of groot groenvoorziening? Allgroen B.V. verzorgt de gehele aanleg en renovatie van uw project.

Lees meer

Machineverhuur

Vrachtwagens, shovels, graafmachines, tractors, transportmiddelen en machines t.b.v. grondverzet, boomverzorging en aanleg-, en onderhoudswerkzaamheden.

Lees meer