MACHINEVERHUUR

Allgroen bv heeft een modern en uitgebreid machinepark.Hieronder vallen shovels, graafmachines, tractors en machines t.b.v. grondverzet, boomverzorging en aanleg-, en onderhoudswerkzaamheden. Tevens hebben wij milieuvriendelijke hete lucht onkruidverdelgers in beheer.

Ontdek hieronder ons volledige assortiment aan machinewerk! Klik op de machine die u wilt huren en geef aan welk type/onderdeel u nodig heeft. Weet u niet zeker welke machine past bij uw project? Doe dan een algemeen verzoek. Wij horen graag snel van u.

Let op: al onze verhuurprijzen zijn exclusief btw.

Informatie

Sikkelstraat 28
3319 LJ Dordrecht

BTW: NL.00.55.83.846.B.01

Telefoon: 078 6162837
Email: info@allgroenbv.nl
Volg ons! LinkedIn, Facebook & Pinterest

Let op:

  • Alle machines worden alleen inclusief chauffeur/machinist verhuurd.
  • Alleen in te huren in een straal van 50km rondom Dordrecht.
  • Al onze verhuurprijzen zijn exclusief btw.

Duurzame onkruidbestrijding

Onkruidbestrijding

Allgroen B.V.

Mist u iets? Neem contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden!

Professioneel advies

Zoals eerder benoemd kunt u van ons voorafgaand vrijblijvend advies ontvangen. We helpen u graag goed op weg met onze machineverhuur. Daarnaast leveren wij onze machines altijd mét vakkundige chauffeur of machinist. Deze zal de machine besturen en het werk zo efficiënt mogelijk voor u uitvoeren. Samengevat kunt u altijd uitgaan van professioneel resultaat.

Er zijn verschillende specialisten binnen onze organisatie die u kunnen helpen bij het project wat u gaat ondernemen. Denk aan speciaal opgeleide hoveniers, maar ook boom verzorgers en chauffeurs. Vanzelfsprekend is geen project ons te gek! Allgroen B.V. staat voor u klaar als het gaat om kleine, grote en complexe uitdagingen.

Milieuvriendelijke bestrijdingsmethodes

Vandaag de dag is iedereen bezig met duurzaamheid en milieuvriendelijkheid. Ook wij van Allgroen B.V. houden graag rekening met het bovenstaande bij het aannemen en uitvoeren van het werk. Zo ook bij machineverhuur Dordrecht, machineverhuur Rotterdam en overige plaatsen. Samengevat doen wij er alles aan om aan de laats gestelde kwaliteitseisen te voldoen. Dankzij onze VCA, ISO 9001 en CO2-Prestatieladder certificeringen kunnen we u het bovenstaande garanderen!

Een voorbeeld van milieuvriendelijke opties zijn onze onkruidbestrijding methoden. Bij één van de methoden wordt bijvoorbeeld gebruik gemaakt van hete lucht (tot wel 300 graden Celsius!)  Er wordt geen gebruik gemaakt van chemicaliën. Hardnekkig onkruid zal voor een lange periode wegblijven. U kunt de volgende machines huren: Borstelmachine, de Heatweed, Weadheather en onkruidborstel aan de graafmachine.

Ontdek al onze diensten