Dé partner voor een duurzame groene buitenruimte

Mos op tegels verwijderen

Wilt u mos op tegels verwijderen? Maar heeft u geen idee hoe dit moet én bent u niet in staat om het werk zelf uit te voeren? Huur een hovenier in van Allgroen bv. Wij hebben diverse milieuvriendelijke onkruidmachines in beheer, waarmee we ongewenst onkruid binnen enkele seconden onschadelijk maken. Onkruid is niet alleen een veelvoorkomend probleem in de particuliere tuin, maar vormt ook een hindernis bij openbare terreinen. Denk aan ongewenst onkruid en mos vorming op parkeerplaatsen, plantsoenen en op wandelpaden. 

Eens en voor altijd afkomen van snelgroeiend mos en onkruid? Allgroen bv helpt u met veel plezier verder. Geniet van onze flexibele service, heldere communicatie en aantrekkelijk geprijsd materieel. Vraag vrijblijvend een offerte aan voor het verwijderen van mos op tegels. Wij doen u dan zo snel mogelijk een passend voorstel!

Mos op tegels verwijderen

Uw partner in in groen, grond en infra!

  • Flexibele dienstverlening

  • Actief in Zuid-Holland (+/- 50km rondom Dordrecht)

  • Professioneel resultaat

  • Aantrekkelijk tarief

  • Binnen 7 dagen een offerte op maat

Onze heetwatermachine of onkruidbranders

Met de heetwatermachine verwijderen wij heel eenvoudig ongewenst mos van uw tegels. De machine is namelijk ook in te zetten als hogedrukreiniger. De hoge temperatuur van het water zorgt ervoor dat het mos doodgaat. De kracht van de hogedrukstraal zorgt er bovendien voor dat het onkruid ook loskomt van de tegels. Met deze machine wordt het oppervlak van uw tegels dus extreem goed gereinigd.

Ook uw andere tegels laten reinigen? De heetwatermachine zorgt ervoor dat vuil en viezigheid geen kans meer maken. Liever hardnekkig onkruid weghalen bij bijvoorbeeld stoepranden, in brandpoorten, op parkeerplaatsen of langs wandelpaden? Onze hete lucht onkruidbranders, branden al het hardnekkige onkruid razendsnel weg. De hete lucht verwarmt tot zo’n 300 °C en zijn makkelijk te manoeuvreren op smalle en krappe plekken.

Onze huidige projecten

Allgroen B.V. is voert dagelijks werkzaamheden uit voor verschillende opdrachtgevers in de regio! In ons onderstaande portfolio leest u meer over de huidige werkzaamheden en bijzondere projecten.

Kosten berekenen mos op tegels verwijderen

Wanneer u Allgroen bv inschakelt in openbaar gebied zoals in het park, langs uw school of op uw bedrijventerrein, profiteert u van onze goede service. Wij bieden altijd een professioneel resultaat, goede voorwaarden en een heldere communicatie. Bovendien gaan wij ook zeer flexibel te werk. Heeft u dus een dringende klus? Kom hiervoor met ons in contact. Wij kijken altijd of wij nog iets voor u kunnen betekenen op korte termijn.

Groen

Het aanleggen en onderhouden van zowel grootschalig als kleinschalig is een van de belangrijkste bezigheid van Allgroen B.V.

Grond

Van het ontgraven of transporteren van grond tot aan het bestraten van complete wegen.

Infra

Heeft u een project in de civiele techniek, cultuurtechniek en/ of groot groenvoorziening? Allgroen B.V. verzorgt de gehele aanleg en renovatie van uw project.

Machineverhuur

Vrachtwagens, shovels, graafmachines, tractors, transportmiddelen en machines t.b.v. grondverzet, boomverzorging en aanleg-, en onderhoudswerkzaamheden.