Straatwerk per m2

Straatwerk per m2 uit laten voeren of rekenen? Bij Allgroen bv maken we het snel inzichtelijk hoeveel u nu precies kwijt bent aan het project. Zo weet u zeker of de beoogde werkzaamheden in uw budget passen.

Straatwerk is essentieel om het terrein te voorzien van makkelijk te betreden paden of wegdek. Ook brengt bestrating veel sfeer mee in de tuin of in de openbare ruimte. Het spelen met tegelwerk met een motief of de combinatie van verschillende steensoorten biedt volop kansen. Daarbij werken we niet alleen met gebakken klinkers, maar juist met natuursteen, keramische tegels, betontegels, gras-betontegels, halfverharding zoals grind, dolomiet, split of boomschors en (kunst)gras.

Door met diverse materialen te werken, krijgt uw terrein al snel veel sfeer. Wilt u ook een terrein onder handen laten nemen door onze stratenmakers en hoveniers in Zuid-Holland? En daarbij een (gebieds)ontwerp ontvangen?

Kom dan in contact met Allgroen bv via de website. Of laat hier uw gegevens achter om de prijs voor straatwerk per m2 van ons te ontvangen. Zo weet u immers precies waar u aan toe bent.

Goed straatwerk begint hier

Goed straatwerk is voor alle terreinen essentieel. Of u nu een terrein in de openbare ruimte beheert die nodig toe is aan herstelwerkzaamheden. Of u de complete voor- en achtertuin wilt vernieuwen. Allgroen bv komt zowel bij particuliere als zakelijke opdrachtgevers over de vloer.

Wij vinden goed straatwerk namelijk erg belangrijk. Het is vaak een visitekaartje voor de buurt. Laat uw straatwerk periodiek herstellen of na 10 jaar compleet vernieuwen om uw terrein toegankelijk te houden.

Bij het vernieuwen van uw straatwerk worden waterproblemen zoals waterophopingen of verzakkingen meteen opgelost. Allgroen bv plaatst namelijk diverse afwateringsmogelijkheden zoals een compleet drainagesysteem tot afvoerputten en watergoten. Ook vijvers, wadi’s en grotere regenwateropvangtanks zijn mogelijk om de strijd tegen het water aan te gaan. Zo bent u van alle gemakken voorzien.

Prijs voor straatwerk per m2 opvragen

Bent u benieuwd naar de totale kosten voor uw straatwerk project? Of wilt u de prijs voor straatwerk per m2 opvragen? Vul in beide gevallen dan dit online formulier in op de website van Allgroen bv.