Grindpad aanleggen

Wilt u een grindpad aanleggen? Dat is de hulp van groen, grond en infrabedrijf Allgroen bv mooi meegenomen. Wij verzorgen een professioneel grindpad, die nog vele jaren meegaat! Of dat nu op een privé terrein moet worden aangelegd, of in de openbare ruimte. Allgroen bv helpt naast particulieren ook gemeentes, ingenieursbureaus, aannemers, bedrijven, zorginstellingen en scholen. Bij ons geniet u altijd van een professioneel resultaat én aantrekkelijk geprijsd materieel.

Ontdek de totale kosten voor uw project én laat onze stratenmakers uw grindpad aanleggen. Met meer dan 38 jaar ervaring in de openbare ruimte, weet u zeker dat uw project bij Allgroen bv in de beste handen is. Vraag uw prijs op door dit online formulier in te vullen.

Grindpaden voor een betere afwatering

Een goede reden waarom u kiest voor half verharding in plaats van verharding is omdat u de afwatering kunt bevorderen. Overtollig regenwater stroomt namelijk eenvoudiger door de bodem, vanwege de fijne structuur van de half verharding. Zo ontstaan er geen plassen meer op uw terrein. Allgroen bv helpt u aanvullend bij het aanleggen van een compleet drainagesysteem en goed leidingwerk. Zo weet u zeker dat uw grindpad nog lang meegaat.

Ook denken we met u mee op het gebied van onkruidbeheersing, verlichting, groenvakken, hekwerk, damwanden én grondverzet om uw terrein volledig in te richten.

Grindpad aanleggen. Vraag uw prijs op

Een grindpad aanleggen vergt de nodige voorbereiding. Daar helpt Allgroen bv u graag mee. Wij zijn uw duurzame partner op het gebied van groen, grond en infra én bieden u professionele begeleiding bij uw project. Zo ook bij een grindpad aanleggen. Bent u benieuwd naar de kosten van het aanleggen van een grindpad? Onze calculatie-afdeling rekent het graag voor u uit.

Vraag vandaag nog een offerte op door dit formulier in te vullen op de website van Allgroen bv. En ontvang binnen 7 werkdagen een duidelijke offerte op maat.

Neem contact op met ons

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.