Tuintegels aanleggen

Nieuwe tuintegels aanleggen? Dan komt de professionele hulp van groen, grond en infrabedrijf zoals Allgroen bv goed van pas.

Voor het aanleggen van tuintegels in en rondom de tuin moet u rekening houden met belangrijke factoren. Zo moet de ondergrond geëgaliseerd zijn, moet er nagedacht worden over de verbindingen, voeglijnen en overgangen. En moeten er bovendien voldoende afwateringsmogelijkheden zijn in het straatwerk. Het zou namelijk zonde zijn als de tuintegels meteen onder water staan. Daarom is het verstandig om de aanlegwerkzaamheden uit te besteden aan een deskundige partij.

Allgroen bv helpt u bij particulier of zakelijke straatwerk. Denkt u aan nieuwe tuintegels, opritbestrating, toegangsbruggen, staptegels, grind, gras, betontegels, houten vlonders en nog veel meer.

Wilt u meer ontdekken over de prijzen van professioneel straatwerk? Laat ons dan nu uw prijs uitrekenen voor ‘tuintegels aanleggen’. En ontdek uw tarief. Laat hier uw gegevens achter om binnen enkele werkdagen een vrijblijvende offerte van ons te ontvangen.

Goed straatwerk begint bij Allgroen bv

Met een achtergrond in zowel de groen, – als de grond– en inframarkt, weet u zeker dat alle facetten naadloos op elkaar aansluiten. Zo zorgen we voor een goede en stevige onderlaag (tegen verzakking), leveren we de juiste grond- en zandsoorten aan (en voeren wij oude grond probleemloos af) en zorgen we voor deskundig straatwerk.

Ga voor terrastegels met een motief, natuursteen, keramische tegels, betontegels of kies voor gebakken klinkers. Ook het combineren van materialen brengt meteen veel sfeer aan de buitenruimte. Zo zorgt grind, dolomiet, split, boomschors, gras of cacaodoppen ook nog voor een goede afwatering.

Laat voor een persoonlijk materiaaladvies dan ook adviseren door één van onze medewerkers. En kom in contact via de website.

Tuintegels aanleggen met verlichting en/of nieuwe beplanting

Wij maken de buitenplaats compleet. We plaatsen nieuwe tuintegels eventueel met ingebouwde verlichting en/of renoveren de buitenruimte op basis van uw wensen (gedeeltelijk of volledig).

Bij het aanleggen van nieuw tegelwerk neemt u eenvoudig contact op met de hoveniers, stratenmakers en grondwerkers van groen, grond en infrabedrijf Allgroen bv. Gewoon door dit formulier op de website in te vullen. U ontvangt dan binnen enkele werkdagen vrijblijvend meer informatie én inzicht in onze prijsvoering.