Dé partner voor een duurzame groene buitenruimte

Bestrating Zwijndrecht

De bestrating om uw bedrijfspand, school of tuin in Zwijndrecht uitbesteden? Allgroen B.V. is specialist wat betreft straatwerk! Straatwerk is een vrij breed begrip. U kunt er dan ook vanuit gaan dat wij alle specialistische kennis hebben om alle werkzaamheden uit te kunnen voeren.

Vanzelfsprekend kunnen wij u voorzien van degelijk advies als het gaat om bestrating in Zwijndrecht en omgeving. Ons bedrijf is gevestigd in Dordrecht, en dus komen we graag even langs om het project te inspecteren. Vanuit hier ontvangt u binnen 7 dagen een offerte op maat van ons. Neem direct contact op!

Bestrating Zwijndrecht

Uw partner in in groen, grond en infra!

  • Flexibele dienstverlening

  • Actief in Zuid-Holland (+/- 50km rondom Dordrecht)

  • Professioneel resultaat

  • Aantrekkelijk tarief

  • Binnen 7 dagen een offerte op maat

Onze werkwijze

Zoals eerder aangegeven maken wij graag een afspraak om de klus te bekijken. Goed om te weten is dat Allgroen B.V. gespecialiseerde stratenmakers in dienst heeft die met scherp geprijsd materiaal aan de slag gaan. Vanzelfsprekend kiezen we samen met u het beste materiaal. Uw wens altijd centraal binnen het project.

Niet alleen kunt u in Zwijndrecht gebruik maken van onze dienstverlening! In Dordrecht en Papendrecht zijn wij ook actief. Goed om te benoemen is dat Allgroen B.V. u van dienst kan zijn in de gehele regio Drechtsteden, Rotterdam, Noord-Brabant en Zeeland. Neem vooral even contact met ons op voor meer informatie.

Machineverhuur

Het machinepark van Allgroen B.V. is erg uitgebreid. We beschikken over shovels, kranen en onkruidbeheersers. Maar ook vrachtwagens die grond voor u kunnen afvoeren van het bouwterrein. U kunt onze machines (inclusief chauffeur) mits uw project in een straal van 50 kilometer om Dordrecht is. Lees meer over machineverhuur op onze website.

Onze huidige projecten

Allgroen B.V. is voert dagelijks werkzaamheden uit voor verschillende opdrachtgevers in de regio! In ons onderstaande portfolio leest u meer over de huidige werkzaamheden en bijzondere projecten.

Allgroen B.V. helpt u verder

Wilt u informatie ontvangen over de werkzaamheden van Allgroen B.V.? Vul het onderstaande formulier en we nemen snel contact met u op! Voor al uw groen, grond, infra en machineverhuur is ons bedrijf de meest geschikte keuze bij ieder project!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Groen

Het aanleggen en onderhouden van zowel grootschalig als kleinschalig is een van de belangrijkste bezigheid van Allgroen B.V.

Grond

Van het ontgraven of transporteren van grond tot aan het bestraten van complete wegen.

Infra

Heeft u een project in de civiele techniek, cultuurtechniek en/ of groot groenvoorziening? Allgroen B.V. verzorgt de gehele aanleg en renovatie van uw project.

Machineverhuur

Vrachtwagens, shovels, graafmachines, tractors, transportmiddelen en machines t.b.v. grondverzet, boomverzorging en aanleg-, en onderhoudswerkzaamheden.