Tuinpad aanleggen

Een tuinpad aanleggen? Bij het aanleggen van een tuinpad heeft u verschillende opties. Allereerst heeft u de keuze uit verschillende soorten bestrating.

Kiest u voor staptegels tussen de beplanting in, voor terrastegels of halfverharding zoals gras-betontegels, grind, dolomiet, boomschors of cacaodoppen? Daarnaast is het van belang om na te denken over de vorm van het tuinpad, afwatering, verlichting en afmetingen.

Wanneer het aanleggen van een tuinpad toch iets te moeilijk is om zelfstandig uit te voeren, vertrouwt u op Allgroen bv. Wij leveren een professionele dienstverlening bij nieuw tuinpad aanleggen. Bovendien adviseren wij u graag over materiaalkeuzes, aankleding, indeling, verlichting en afwatering.

Benieuwd naar de kosten voor het aanleggen van een tuinpad en/of aangelegen terras? Allgroen bv helpt u bij alle vormen van bestrating in de tuin. Vraag via deze weg uw prijs op.

Info & Prijzen
Gratis brochure aanvragen

Hulp nodig bij ‘tuinpad aanleggen?’

Wanneer u liever een professional inschakelt voor het aanleggen van uw tuinpad(en), helpt Allgroen bv u met veel plezier verder. Wij hebben meer dan 45 specialistische medewerkers in dienst, waaronder ervaren stratenmakers en hoveniers.

Wilt u naast een tuinpad, ook nog andere tuin onderdelen realiseren? Bijvoorbeeld een plantenborder, terras, vijver, zitkuil, buitenkeuken, moestuin, overkapping (met groen sedum dak), speelonderdelen of pergola? Allgroen bv renoveert uw tuin met veel deskundigheid. We maken een ontwerp op maat, zodat u weet dat het eindresultaat helemaal bij uw wensen past.

Allgroen bv is als groen, grond en infrabedrijf volledig gecertificeerd. Wij hebben niveau 4 van de CO2-Prestatieladder behaald. Ook beschikken wij over het ISO-9001 certificaat en de VCA certificering. Daarmee vertrouwt u op een uitstekend eindresultaat.

Vrijblijvende offerte opvragen

Snel te weten komen wat het nu precies kost om een tuinpad aan te laten leggen? De calculators van Allgroen bv rekenen het binnen enkele werkdagen voor u uit. Laat hier uw gegevens achter om een vrijblijvende offerte van ons te ontvangen voor “tuinpad aanleggen”.

Informatie & Prijzen
Groen
Grond
Infra
Machineverhuur

Neem contact op met ons

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.