Straatwerk oprit

Nieuw straatwerk oprit aanleggen? Dan komt de hulp van groen, grond en infrabedrijf Allgroen bv natuurlijk goed van pas. Wij vernieuwen graag het straatwerk van uw oprit. Wellicht is uw oprit verzakt en moet u deze laten ophogen. Daarbij heeft u de optie om hetzelfde straatwerk terug te plaatsen of te kiezen voor nieuw straatwerk. Ook bij schade of veroudering van uw oprit is nieuwe bestrating vaak gewenst.

We zorgen natuurlijk voor een goed legverband en denken ook na over de realisatie van parkeervakken, verlichting en afwatering. U heeft daarbij de keuze voor tegels of klinkers of halfverharding zoals grind, split, dolomiet of gras-betontegels.

Meer te weten komen over bestrating bij Allgroen bv? Kom dan via dit formulier op onze website met ons in contact.

Straatwerk oprit

Ook het straatwerk op of rondom uw oprit vernieuwen? Allgroen bv heeft een vakkundig team van ervaren stratenmakers in dienst die het werk volledig uit handen nemen. Niet alleen een legverband is belangrijk bij het aanleggen van een oprit, ook de afwatering zoals putten, watergoten en een drainagesysteem is essentieel zodat er geen vervelende plassen ontstaan.

Daarnaast is het handig om prettige verlichting te plaatsen, zodat de oprit in het donker veilig te betreden is. Ook brengt goede verlichting veel sfeer met zich mee. Allgroen bv werkt uw oprit af met mooie borderranden, eventuele beplanting en diverse looppaden. Zo wordt de oprit een prettige leefomgeving, waar u niet alleen veilig kunt parkeren, maar ook geniet van voldoende groen.

Allgroen bv is een deskundig groen, grond en infrabedrijf uit Dordrecht. We voeren grote, kleine en spoedprojecten uit in heel Zuid-Holland. Niet alleen voor zakelijke opdrachtgevers zoals gemeentes, waterschappen en aannemers, maar ook voor particulieren.

Straatwerk oprit aanvragen

Wilt u nieuw straatwerk voor uw oprit vandaag nog aanvragen? Vul dan dit formulier in op onze website. U ontvangt dan onder andere meer informatie over straatwerk, onze werkwijze en de totaalprijs van uw project.