Grindpad met tegels aanleggen

Wilt u een grindpad met tegels aanleggen? Dan bent u bij groen, grond en infrabedrijf Allgroen bv natuurlijk aan het juiste adres. Bij ons geniet u niet alleen van een hoogwaardige afwerking, maar ook een aantrekkelijk tarief. Een professioneel resultaat is bij ons bovendien gewaarborgd, dankzij onze certificering (ISO-9001, VCA en niveau 4 van de CO2-prestatieladder).

Voor grindpad met tegels aanleggen helpen onze deskundige stratenmakers u snel verder. We zorgen voor een mooi legverband én goede kwaliteit grind. Wenst u ook gebruik te maken van onze diensten als zakelijke of particuliere opdrachtgever? Kom dan met ons in contact via de website van Allgroen bv.

Professioneel straatwerk bij Allgroen bv

Naast groenvoorziening én grondverzet helpen we u bij infrawerk. Straatwerk is een belangrijk onderdeel van de inrichting van de buitenruimte. Naast verhardingen zoals betonnen klinkers, terrastegels, decoratietegels en natuursteen, bieden wij ook diverse opties aan als half verharding. Denk aan fijn en grof grind, dolomiet, graniet en gras betontegels. Naast straatwerk zijn wij ook uw partij voor leidingwerk én riolering.

Wij doen onze opdrachtgever(s) een voorstel voor ontwerp en bespreken deze. Vervolgens worden de gewenste materialen en prijzen met u doorgenomen. Allgroen bv levert de gewenste materialen in het project. U heeft hier dus geen omkijken naar.

Allgroen bv heeft een uitgebreid machinepark in Dordrecht met meer dan 50 specialistische machines. Ons team van meer dan 45 professionele medewerkers, waaronder stratenmakers, hoveniers, boomverzorgers, machinisten, calculatoren, uitvoerders en chauffeurs. Daarmee zijn we in staat om snel uw project uit te voeren.

Grindpad met tegels aanleggen. Vraag uw prijs op!

Heeft u graag inzichtelijk wat het kost om een grindpad met tegels aan te leggen? Onze calculatie-afdeling rekent het eindbedrag graag voor u uit. Binnen 7 werkdagen ontvangt u van ons een heldere offerte, waarbij de arbeidskosten en materiaalkosten uiteen zijn gezet. Vraag vandaag nog een prijs op voor ‘grindpad met tegels aanleggen’ én ontdek de mogelijkheden van uw project.