Bestrating Papendrecht

Is uw straatwerk aan vervanging toe? Allgroen B.V. pakt al het bestrating werk in de omgeving van Papendrecht voor u aan. Als specialist binnen groen, grond en infra hebben wij de juiste vakkennis om u van passend advies te voorzien.

Van het ophogen van uw tuin tot het toepassen van sierbestrating op schoolpleinen. De dienstverlening van Allgroen B.V. reikt erg ver! Samengevat betekent dit dat we uw gehele straatwerkproject uit handen kunnen nemen. Denk hierbij ook aan het afvoeren van grond en leidingwerk verrichten.

Waar op letten bij bestrating?

De type bestrating die u nodig hebt ligt volledig aan op welke plek het straatwerk komt te liggen. Gaat het om siertegels in de tuin, stevige tegels voor oprit of juist speciale bestrating voor speeltoestellen. Goed om te benoemen is dat we altijd rekening houden met de wens van de klant. Uw ideeën zijn lijdend! Wij voorzien u hierin graag van advies.

Bestrating Dordrecht
Bestrating Dordrecht
Bestrating Dordrecht

Machineverhuur

Het kan natuurlijk ook zijn dat u graag gebruik wilt maken van ons machinepark. Onze machines zijn in te huren! Hier stellen we enkele voorwaarden aan. U huurt alle apparaten inclusief chauffeur. Daarnaast kunnen we u ondersteunen als uw project in een straal van 50km rondom Dordrecht is. Vraag even naar de overige voorwaarden of stel uw vraag via het onderstaande contactformulier.

Veiligheidseisen en certificaten

U kunt er bij ieder project vanuit gaan dat u te maken heeft met vakbekwaam personeel. Ieder in ons bedrijf is volwaardig gecertificeerd en dus in bezit van de nodige papieren om het werk uit te voeren. Wist u ook dat wij erkend leerbedrijf zijn? We ondersteunen graag bij leerprojecten en leiden ons personeel vakkundig op.

Offerte bestrating Papendrecht

Wilt u meer weten over de kosten? Vraag deze op via het formulier op deze pagina. Binnen 7 dagen nemen we contact met u op. We komen graag ter plaatse het project even bekijken. Wilt u op de hoogte blijven van al onze bijzondere projecten voor dit jaar? Volg ons dan via LinkedIn!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.