Dé partner voor een duurzame groene buitenruimte

Aanleg bestrating

Wilt u snel uw mogelijkheden op het gebied van bestrating ontdekken? Voor aanlegontwerp en nazorg rekent u natuurlijk op de goede dienstverlening van Allgroen bv. Als groengrond en infrabedrijf zijn we sterk in het aanleggen van bestrating, het onderhouden van groene beplanting en het renoveren van complete buitenruimtes.

Wenst u ook halfverharding of straatwerk te laten plaatsen door een professional? Schakel dan de hulp in van Allgroen bv. Wij helpen opdrachtgevers in heel Zuid-Holland met deskundig straatwerk. Ook in moeilijk te bereiken gebieden!

Kom voor een prijs op maat vandaag nog met ons in contact door onderstaand formulier op onze website in te vullen en ontdek uw mogelijkheden op het gebied van aanleg, ontwerp en onderhoud van bestrating.

Aanleg bestrating

Uw partner in in groen, grond en infra!

  • Flexibele dienstverlening

  • Actief in Zuid-Holland (+/- 50km rondom Dordrecht)

  • Professioneel resultaat

  • Aantrekkelijk tarief

  • Binnen 7 dagen een offerte op maat

De opdrachtgevers van Allgroen B.V.

Veel gemeentes, woningbouwcorporaties, aannemers, ingenieursbureaus, waterschappen en scholen weten ons te vinden voor goed straatwerk. Daarnaast hebben ook particulieren profijt van een mooie, verzorgde leefomgeving. Wij helpen allerlei soorten opdrachtgevers met nieuwe parkeervakken, plantsoenen, wandelpaden, opritten, terrassen en nog veel meer.

Naast straatwerk plaatsen wij elementen zoals leidingenrioleringverlichting, hekwerk, beplantinginrichting en waterpartijen. U bent bij Allgroen bv volledig voorzien bij het inrichten van uw terrein.

Wenst u als opdrachtgever ook de buitenruimte te renoveren? Allgroen bv biedt een gedegen projectbegeleiding, vakkundig resultaat en aantrekkelijk tarief. Als ISO-9001 en VCA-gekeurde organisatie staan wij van maandag tot en met vrijdag voor u klaar voor de aanleg van bestrating, groen, grondverzet en infrawerk. We beschikken over een eigen machinepark in Dordrecht, een team van 45 specialistische medewerkers en ruimte ervaring in de groen, grond en infrabranche.

Onze huidige projecten

Allgroen B.V. is voert dagelijks werkzaamheden uit voor verschillende opdrachtgevers in de regio! In ons onderstaande portfolio leest u meer over de huidige werkzaamheden en bijzondere projecten.

Aanleg bestrating aanvragen

Wilt u ons meteen inschakelen voor het aanleggen van bestrating? Kom voor een prijs op maat snel met ons in contact via de website. Wij sturen u dan binnen enkele werkdagen een vrijblijvende prijsopgave toe, met meer informatie over onze werkwijze en tarieven. Vul dit formulier in om daar als opdrachtgever ook meteen gebruik van te maken.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Groen

Het aanleggen en onderhouden van zowel grootschalig als kleinschalig is een van de belangrijkste bezigheid van Allgroen B.V.

Grond

Van het ontgraven of transporteren van grond tot aan het bestraten van complete wegen.

Infra

Heeft u een project in de civiele techniek, cultuurtechniek en/ of groot groenvoorziening? Allgroen B.V. verzorgt de gehele aanleg en renovatie van uw project.

Machineverhuur

Vrachtwagens, shovels, graafmachines, tractors, transportmiddelen en machines t.b.v. grondverzet, boomverzorging en aanleg-, en onderhoudswerkzaamheden.