Dé partner voor een duurzame groene buitenruimte

Straatwerk

Straatwerk laten plaatsen door een vakbekwame stratenmaker? Bij Allgroen bv geniet u van duidelijke werkomschrijvingen, een heldere offerte, een deskundig ontwerp en natuurlijk een hoogwaardig eindresultaat. We verzorgen allerlei vormen van straatwerk. Naast het aanleggen van plantsoenen, stadsparken en parkeerplaatsen, schakelt u ons namelijk ook in voor het aanleggen van oprittenwandelpaden en terrassen. Kortom, samen met Allgroen bv zorgt u voor een fijne en plezierige buitenruimte. Waar dan ook!

Ook veel particulieren profiteren van goed aangelegd straatwerk. Kom bij interesse voor straatwerk eens met ons in contact via de website. En ontdek snel uw mogelijkheden op het gebied van bestrating, half verharding, afwatering, grondverzet en beplanting. We sturen u dan binnen enkele werkdagen een e-mail met een persoonlijk aanbod met meer informatie over onze werkwijze en onze tarieven.

Straatwerk

Uw partner in in groen, grond en infra!

  • Flexibele dienstverlening

  • Actief in Zuid-Holland (+/- 50km rondom Dordrecht)

  • Professioneel resultaat

  • Aantrekkelijk tarief

  • Binnen 7 dagen een offerte op maat

Voor groen, grond & infrawerk in Zuid-Holland

Naast het aanleggen van bestrating, verzorgt Allgroen bv een groot werkgebied in heel Zuid-Holland. We beheren diverse groenbestekken en verzorgen daarbij het groenonderhoud. Daarnaast plaatsen we ook riolering, leidingwerk, half verharding, vijverpartijen, damwanden, duikers, omheining, afwatering en nog veel meer.

Wenst u gebruik te maken van één van de veelzijdige diensten van Allgroen bv? Dan komen we natuurlijk graag met u in contact. Voor een persoonlijk advies over straatwerk zijn we van maandag tot en met vrijdag telefonisch bereikbaar via: 078 – 61 62 837.

Onze huidige projecten

Allgroen B.V. is voert dagelijks werkzaamheden uit voor verschillende opdrachtgevers in de regio! In ons onderstaande portfolio leest u meer over de huidige werkzaamheden en bijzondere projecten.

Straatwerk. Tarieven opvragen

Wanneer u geïnteresseerd bent in de tarieven van Allgroen bv, adviseren wij u om snel in contact te komen met ons bedrijf. Dat doet u door dit online formulier op onze website in te vullen. We sturen u dan verdere informatie over bestrating, informatie over hoe we te werk gaan en inzicht in de tarieven die we rekenen voor de materialen en arbeidsuren. Kom voor duidelijkheid omtrent de kosten van straatwerk dus snel met ons in contact.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Groen

Het aanleggen en onderhouden van zowel grootschalig als kleinschalig is een van de belangrijkste bezigheid van Allgroen B.V.

Grond

Van het ontgraven of transporteren van grond tot aan het bestraten van complete wegen.

Infra

Heeft u een project in de civiele techniek, cultuurtechniek en/ of groot groenvoorziening? Allgroen B.V. verzorgt de gehele aanleg en renovatie van uw project.

Machineverhuur

Vrachtwagens, shovels, graafmachines, tractors, transportmiddelen en machines t.b.v. grondverzet, boomverzorging en aanleg-, en onderhoudswerkzaamheden.