Kosten straatwerk

Snel achter ‘kosten straatwerk‘ komen? Wanneer u meer inzicht wilt in de totale kosten van uw bestratingsproject, helpt de calculatie-afdeling van Allgroen bv u verder. Onze medewerkers berekenen namelijk nauwkeurig de eindprijs voor u uit. Ook worden alle arbeids-, materiaal- en machinekosten uitgerekend. Zo heeft u een helder overzicht van de kosten voor uw project.

Wenst u ook meteen de kosten voor straatwerk duidelijk te krijgen? Vul dan dit formulier in op de website van Allgroen bv en u ontvangt binnen enkele werkdagen een vrijblijvende prijsopgave. Natuurlijk gewoon via de e-mail.

Infrawerk: bestrating laten aanleggen

Bij het aanleggen van nieuwe bestrating komt veel vakmanschap kijken. Of u nu wenst om een openbaar terrein opnieuw te bestraten, of dat we in uw tuin nieuw straatwerk moeten aanleggen. Allgroen bv heeft een team van gediplomeerde en ervaren stratenmakers klaar staan. Voor grote renovatieprojecten zoals (stads)parken, plantsoenen, parkeerterreinen, woonwijken, trottoir of verharde sportvelden. Maar ook voor het aanleggen van opritten, toegangsbruggen, terrassen en loop– en wandelpaden zijn wij uw partner.

We kiezen een bijpassend legverband uit. Ook zijn er diverse mogelijkheden op het gebied van tegels, waaronder betonnen tegels, natuursteen en/of gebakken klinkers. Daarnaast is het ook mogelijk om voor halfverharding te kiezen (denk aan dolomiet, gras-beton, grind of split).

Kortom, alle mogelijkheden op het gebied van grootschalige of kleinschalige bestrating vindt u gewoon bij Allgroen bv. We beschikken over de juiste certificering voor uw straatwerk, waaronder een ISO-9001 en een VCA-certificaat.

Kosten straatwerk ontdekken

Laat ons u verder helpen bij het uitrekenen van de kosten voor straatwerk. En kom snel met onze calculatie-afdeling in contact door dit formulier op onze website in te vullen. U ontvangt dan binnen enkele werkdagen een heldere offerte met duidelijke werkomschrijvingen.

Bij Allgroen bv geniet u altijd van een hoogwaardige kwaliteit dienstverlening, inclusief goede projectbegeleiding en flexibele uitvoering. Zo ook bij spoedprojecten! Ontdek meer over de veelzijdige dienstverlening op de website van Allgroen bv.