Dé partner voor een duurzame groene buitenruimte

Aanleg klinkers

Zoekt u een partner voor de aanleg van klinkers? Bij het aanleggen van klinkers komt meer expertise kijken dan u denkt. Naast een goed legverband is het namelijk ook belangrijk om rekening te houden met afwateringverlichting (en verlichtingskabels), eventuele riolering of bodemverbetering. Dit laatste is soms nodig om verzakking tegen te gaan.

Gebakken klinkers hebben een zeer traditioneel uiterlijk en passen goed in iedere soort buitenruimte. Ze worden veel gebruikt in tuinen, opritten, plantsoenen en straten. Wilt u een buitenruimte aanleggen met klinkers? Allgroen B.V. is graag uw partner!

Vraag nu meer informatie omtrent aanleg klinkers op én vul onderstaand formulier in op de website van Allgroen B.V. Wij sturen u dan meer informatie over onze prijsvoering en werkwijze toe.

Aanleg klinkers

Uw partner in in groen, grond en infra!

  • Flexibele dienstverlening

  • Actief in Zuid-Holland (+/- 50km rondom Dordrecht)

  • Professioneel resultaat

  • Aantrekkelijk tarief

  • Binnen 7 dagen een offerte op maat

Straatwerk door een vaste partner

Straatwerk is een kernonderdeel van de dienstverlening van Allgroen bv. We helpen onze opdrachtgevers bij het realiseren van een plezierige buitenruimte. Of dat nu bij u thuis is, of in de publieke ruimte. Allgroen bv heeft de vakmensen én middelen in huis om uw project tot een goed einde te brengen. Naast de aanleg van straatwerk, schakelt u ons ook in voor drainage oplossingen, verlichting, hekwerk, schuttingen, beplanting, damwanden, vlonders en nog veel meer. We bieden een veelzijdige dienstverlening aan in heel Zuid-Holland.

Naast verharding zoals gebakken klinkers, plaatsen we ook natuurstenen, terrasbestrating en betontegels.

Ook vlonderplanken en half verhardingen vallen onder de dienstverlening van Allgroen bv. Maak uw buitenruimte compleet met dolomietgrind, cacaodoppen, split of gras-beton tegels.

Onze huidige projecten

Allgroen B.V. is voert dagelijks werkzaamheden uit voor verschillende opdrachtgevers in de regio! In ons onderstaande portfolio leest u meer over de huidige werkzaamheden en bijzondere projecten.

Aanleg klinkers aanvragen

Al het straatwerk wordt volledig op maat gemaakt en afgewerkt met mooie borderranden en/of hekwerk. Wilt u ook nieuw straatwerk laten plaatsen? Vraag dan vandaag nog een offerte bij ons aan voor uw straatwerk. En kom met ons in contact via de contactpagina op onze website. Allgroen bv is ISO-9001 en VCA-gecertificeerd. Daarmee bieden wij u altijd een veilige en hoogwaardige dienstverlening aan.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Groen

Het aanleggen en onderhouden van zowel grootschalig als kleinschalig is een van de belangrijkste bezigheid van Allgroen B.V.

Grond

Van het ontgraven of transporteren van grond tot aan het bestraten van complete wegen.

Infra

Heeft u een project in de civiele techniek, cultuurtechniek en/ of groot groenvoorziening? Allgroen B.V. verzorgt de gehele aanleg en renovatie van uw project.

Machineverhuur

Vrachtwagens, shovels, graafmachines, tractors, transportmiddelen en machines t.b.v. grondverzet, boomverzorging en aanleg-, en onderhoudswerkzaamheden.