Bestrating Dordrecht

Allgroen B.V. kan de te leggen bestrating in Dordrecht en omstreken voor u uit handen nemen! U heeft geen omkijken meer naar het leggen van sierbestrating, het ophogen van paden of (school)pleinen en het verharden van plantsoenen.

Straatwerk is een breed begrip. Onze dienstverlening op dit gebied is dan ook erg uitgebreid. Vereist uw project verschillende bestratingsklussen? U kunt deze met een gerust hart uit handen geven aan dé bestrating specialist van Dordrecht. Stel nu vrijblijvend uw vraag via het onderstaande contactformulier op deze pagina. Ook kunt u ons telefonisch bereiken.

Bestrating rondom bedrijfspand

Vanzelfsprekend wilt u uw klanten en medewerkers ontvangen op een nette binnenplaats of parkeerplaats. Allgroen B.V. komt graag bij u langs om ideeën voor de bestrating rondom uw bedrijfspand te bespreken. Bent u al in het bezit van een bedrijfstuin? Medewerkers doen juist inspiratie op in een omgeving waarin zij zich even kunnen terugtrekken. Een aanrader dus! Laat u vrijblijvend door ons adviseren over de mogelijkheden.

Bestrating Dordrecht
Bestrating Dordrecht
Bestrating Dordrecht

Portfolio

Niet alleen voorzien wij bedrijven van een perfecte buitenomgeving, ook scholen zijn onderdeel van ons huidige klantbestand. De aanleg van schooltuinen, speeltoestellen of het ophogen van bepaalde delen van het plein is voor ons geen enkel probleem. In ons portfolio vindt u al enkele voorbeelden. Doe direct inspiratie op! We lichtten deze uiteraard graag toe indien gewenst.

Over Allgroen B.V. uit Dordrecht

U vindt ons bedrijf aan de Sikkelstraat in Dordrecht. Vanuit hier bedienen we talloze opdrachtgevers in de regio. Wist u bijvoorbeeld dat u onze vrachtwagen met chauffeur kunt inhuren voor het afvoeren van grond? Dit scheelt u zelf veel tijd! Bel even voor de mogelijkheden.

Contact opnemen

Bespreek uw bestrating project met ons! We geven u binnen 7 dagen een offerte op maat. Volledig ontzorgt door een specialist in straatwerk. Volg ook onze LinkedIn om voorbeelden te bekijken van voorgaande projecten. We spreken u graag snel.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.