Looppad

Een nieuw looppad aanleggen? In uw tuin of in de openbare ruimte? In beide gevallen komt de hulp van Allgroen bv goed van pas. Als groen, grond en infrapartner verzorgen we namelijk groot en klein bestrating in heel Zuid-Holland. Niet alleen voor gemeentes, woningbouwverenigingen, zorginstellingen, scholen en aannemers, maar ook voor particuliere opdrachtgevers staan onze stratenwerkers paraat. Een wandelpad moet veilig zijn én goed zijn aangelegd. Zo gaat het looppad immers nog vele jaren mee.

Wilt u ook een wandelroute laten bestraten? Kies voor mooie betonklinkers, gebakken klinkers, beton grastegels of voor een halfverharding (zoals grind, dolomiet, split, gras of cacaodoppen). Vul bij interesse vandaag nog dit formulier in op onze site. En ontvang vrijblijvend via de e-mail een offerte met meer informatie over looppaden en bestrating.

Voor deskundig straatwerk!

Van wandelpaden tot volledige parkeerplaatsen. Allgroen bv is een betrouwbare partner voor de aanleg van bestrating en halfverharding. We zorgen daarbij voor een mooi legverband, onkruidarme oplossingen, een goede afwatering en eventuele verlichting. Zo is uw looppad ook in het donker en tijdens hevige regenbuien toegankelijk.

In de openbare ruimte zoals in een park, binnentuin, natuurgebied of in een woonwijk een nieuw wandelpad laten aanleggen? Allgroen bv verzorgt het ontwerp, de calculatie, de uitvoering en de nazorg. We voorkomen bijvoorbeeld dat onkruid een kans maakt.

Wenst u ook meer te weten te komen over het aanleggen en onderhouden van straatwerk? Kom dan eens met een medewerker in contact door te e-mailen met: info@allgroenbv.nl.

Looppad aanleggen in Zuid-Holland

Allgroen bv helpt u als opdrachtgever met veel plezier verder bij de aanleg van een looppad in Zuid-Holland. We bieden daarbij een hoogwaardig resultaat, dankzij onze ISO-9001 en VCA-certificering. Eveneens zorgen we voor een professionele uitvoering en eerlijk advies.

Wenst u gebruik te maken van onze dienst bestrating?’ Kom dan snel met ons in contact en ontvang een vrijblijvende prijsopgave voor uw project. Vul daarvoor dit formulier in op de website van Allgroen bv.