Prijs straatwerk

Prijs straatwerk ontdekken? Deskundig straatwerk is niet bij iedereen vanzelfsprekend. Wanneer u vertrouwt op de dienstverlening van Allgroen bv, ontvangt u een hoogwaardige afwerking. Wij zijn als organisatie namelijk volledig gecertificeerd. Naast onze ISO-9001 certificering, hebben wij een VCA-certificaat en zijn we tevens in het bezit van een certificering van de CO2-Prestatieladder (niveau 4). Alle aspecten van onze dienstverlening zijn dus voor u als afnemer getoetst aan de hoogste maatstaven.

Professioneel straatwerk is nodig om de buitenruimte toegankelijk, veilig en sfeervol in te richten. Zo is uw achtertuin bijvoorbeeld minder plezierig zonder fijn terras. Of is uw voordeur lastiger te bereiken zonder handige staptegels.

Wij plaatsen allerlei soorten straatwerk volledig op maat. Daarbij kijken we naar uw wensen op het gebied van sfeer en inrichting en doen u graag een persoonlijk voorstel. Wilt u dat ook gebruik maken van onze adviezen op het gebied van straatwerk? Of juist meteen de prijs straatwerk ontdekken?

Kom dan via dit formulier meteen met ons in contact.

Bijzonder straatwerk bij het inrichten van uw buitenruimte

Het combineren van terrastegels met een motief met gebakken klinkers. Of deze in een speels legverband laten plaatsen. Ook grijze staptegels die in een looppad met veel grind liggen geven een moderne uitstraling. Combineer eens een houten vlonderterras met groen om meer diepgang en niveauverschil de tuin in te brengen.

Zoals u ziet kunt u met verschillende materialen al snel allerlei kanten op. Niet alleen in de tuin, maar ook in de voortuin, bij de oprit, in brandgangen, over toegangsbruggen, in parken, plantsoenen, bedrijfstuinen en nog veel meer!

Allgroen bv helpt u bij de voorbereiding en alle aanlegwerkzaamheden. Bovendien voorzien we u van uitgebreid advies over de verschillen tussen materialen, de levensduur, legverbanden en ontwerp- en gebiedsinrichting. Zo bent u van alle gemakken voorzien bij het aanleggen van nieuw en/of bijzonder straatwerk.

Prijs straatwerk opvragen

Nu uw prijs straatwerk opvragen bij Allgroen bv? Ons team van meer dan 45 specialistische medewerkers (waaronder hoveniers, stratenmakers, grondmedewerkers en machinisten) komt graag bij u langs in heel Zuid-Holland. Laat hier uw gegevens achter om binnen 7 werkdagen een inhoudelijke reactie met prijsvoering van ons te ontvangen via de e-mail.