Wat kost straatwerk?

Wat kost straatwerk nu eigenlijk? Veel mensen die in contact komen met Allgroen bv vragen zich dit af. Het is van tevoren moeilijk om een inschatting te maken van de prijs van uw straatwerk. Dat ligt namelijk niet alleen aan de complexiteit van het project, maar is ook afhankelijk van de omvang van uw project. Allgroen bv voert bijvoorbeeld naast complexe herbestratingsprojecten, ook kleinschalige projecten uit op het gebied van bestrating. Denk aan het aanleggen van loop- en wandelpaden, opritten en terrassen. Daarnaast voeren we voor zakelijke opdrachtgevers ook grote projecten uit zoals het plaatsen van trottoirs, fietspaden, plantsoenen, (stads)parken, parkeerplaatsen en/of verharde wegen.

Wilt u toch graag een kostenindicatie ontvangen over de bestrating van uw project? Dan helpen we u graag verder. Vul vandaag nog dit online formulier in op de website van Allgroen bv om een vrijblijvende prijsopgave te ontvangen via de e-mail. Natuurlijk zit u niet meteen ergens aan vast.

Straatwerk begint bij goed grondwerk

Voordat we goed straatwerk kunnen plaatsen, is het belangrijk om ook onder de grond te kijken. We voeren – indien gewenst – speciale bodeminspecties uit, om de kwaliteit van de bodem te beoordelen. Mocht deze niet in orde zijn, verbeteren we de grond om de gevaarlijke gevolgen zoals verzakkingen te voorkomen.

Naast straatwerk plaatsen of vervangen we ook netwerkkabels, riolering en leidingwerk onder de grond om uw project goed af te werken. Daarbij is een goede afwatering essentieel. Daarmee worden plassen op het wegdek voorkomen.

De kosten van straatwerk helder gemaakt

Heeft u aan de hand van deze informatie op deze pagina een goed idee voor het soort straatwerk dat u wilt aanleggen? Dan berekenen we graag de kosten voor u uit. We maken een schatting voor het aantal materialen en arbeidsuren die voor uw project nodig zijn. Zo heeft u een duidelijk overzicht in handen en weet u wat straatwerk voor u precies zal kosten.

Wilt u dat ook? Vul dan dit formulier in op onze website én ontvang binnen enkele werkdagen een helder overzicht via de e-mail. Allgroen bv is een ISO-9001 en VCA-gekwalificeerd groen, grond en infrabedrijf. En beschikt over een eigen machinepark om alle werkzaamheden in Zuid-Holland snel uit te voeren