Bestrating leggen kosten

Bent u nieuwsgierig naar de bestrating leggen kosten? Bij het aanleggen van nieuwe bestrating wilt u vanzelfsprekend een hoge kwaliteit. Daarom is het verstandig om de bestrating niet zelf te plaatsen, maar de werkzaamheden uit te besteden aan een deskundige partij.

Het voordeel hiervan is dat u goed advies ontvangt over de verschillen tussen materialen. Zo heeft grind een andere voorbereiding nodig dan terrastegels. Ook het combineren van 2 of meer materialen is aantrekkelijk voor het oog én brengt meteen veel sfeer met zich mee.

Laat uw (bedrijfs)tuin daarom inrichten met behulp van Allgroen bv. En geniet van professioneel straatwerk, het hele jaar! Wilt u dat ook? En bent u benieuwd naar de totale kosten voor het plaatsen van bestrating? Vul vooral dit formulier in op de website van Allgroen bv om een vrijblijvende offerte van ons te ontvangen binnen 7 werkdagen.

Goed straatwerk begint bij Allgroen bv

In de tuin of in de straat. Voordat we starten met uw project, gaan we graag met u rond de tafel om de wensen te bespreken. Ook maken we (indien gewenst) een ontwerp. Daarin vindt u alle materialen, formaten en eventuele beplantingsopties terug. Ook ziet u welke indeling is besproken en wordt uitgevoerd. Zo heeft u houvast tijdens het project. Na de overeenstemming komen onze gediplomeerde stratenmakers, machinisten, grondwerkers en/of hoveniers bij u langs om de werkzaamheden te voltooien.

Daarbij is grondwerk essentieel. Ook het transporteren en afvoeren van grond, het egaliseren of verbeteren en/of het leveren van materialen valt onder de dienstverlening van Allgroen bv.

Materiaalopties

Allgroen bv plaatst betonnen terrastegels, stapstenen, natuursteen, keramische tegels, gebakken klinkers, houten vlonderplanken, gras-beton tegels, natuurgazon en kunstgras. Ook tegels met een motief of vormen van halfverharding is mogelijk. Onder halfverharding verstaan we materialen zoals grind, fijn grind, dolomiet, split, boomschors en gras.

Bestrating leggen kosten ontdekken

Voorafgaande aan het project precies weten waar u aan toe bent? Vraag via de website dan uw bestrating leggen kosten op via dit formulier. Binnen 7 werkdagen ontvangt u een overzichtelijke offerte met de kosten voor uw bestratingsproject uiteen gezet.