Straat aanleggen

Wilt u een volledige straat aanleggen? Bijvoorbeeld omdat een deel van de straat verzakt is en deze opnieuw moet worden betegeld? Dan komt de hulp van Allgroen bv uiteraard goed van pas. Wij zijn expert in het aanleggen van bestrating. Groot of klein. Zo renoveren we met regelmaat parkeerplaatsen, woonwijken, plantsoenen, (stads)parken, achtertuinen, opritten en binnentuinen. We helpen particuliere opdrachtgevers, maar ook veel zakelijke opdrachtgevers weten ons te vinden. Voor gemeentes, woningbouwverenigingen, aannemers, waterschappen, ingenieursbureaus, scholen en zorginstellingen staat een team van vakkundige stratenmakers dagelijks klaar.

Wenst u ook meer te ontdekken over de mogelijkheden in uw straat? Bijvoorbeeld bij het aanleggen van nieuwe bestrating? Kom met een medewerker van Allgroen bv in contact voor ‘straat aanleggen’ én ontvang binnen enkele werkdagen een gepersonaliseerde offerte.

Straat aanleggen: dit doen we voor u

Bij het aanleggen van een nieuwe straat komt meer kijken dan u denkt. Zo moeten we allereerst onderzoeken of de ondergrond ‘gezond’ is. Eveneens is het belangrijk dat de ondergrond de bestrating kan houden, en er dus geen verzakkingen ontstaan. Ook bijgelegen bomen kunnen problemen veroorzaken met hun wortels. Nadat we inzichtelijk hebben gemaakt welke maatregelen we moeten uitvoeren om de schade te voorkomen, bespreken we de mogelijkheden van legverbanden, tegels en afwatering.

En kiest u bijvoorbeeld voor klinkers, gebakken klinkers of beton grastegels? Of spreekt een halfverharding zoals grind, dolomiet, split, gras of cacaodoppen u meer aan?

Ons team van vakbekwame stratenmakers verzorgen de gewenste soort bestrating. Uiteraard bieden wij daar ook slimme oplossingen bij aan zoals onkruidarme opties. Zo blijft uw nieuwe straat ook in de toekomst een plezierige omgeving. En vergt het minder onderhoud.

Uw bestratingsmogelijkheden ontdekken

Wenst u ook gebruik te maken van bestrating bij Allgroen bv? Schakel ons team van gediplomeerde stratenmakers dan in. We komen graag bij u langs in grote delen van Zuid-Holland en adviseren u eveneens over de verschillende mogelijkheden waarvoor u kunt kiezen. Dat vullen wij uiteraard aan met een efficiënte projectbegeleiding, een nauwkeurige calculatie, een uitstekend resultaat én natuurlijk een kwalitatief hoge nazorg. Zo bent u van alle gemakken voorzien.

Nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden op het gebied van een ‘straat aanleggen’? Kom snel met ons in contact via de website en geef uw project vandaag nog aan ons door! De extra informatie met een prijsopgave die daaruit volgt, is natuurlijk geheel vrijblijvend.